E3 2022 wederom alleen digitaal

E3 2022 wederom alleen digitaal

The Entertainment Software Association, ESA, heeft een update uitgebracht op E3 ​​2022, wat aangeeft dat het weer een digitaal evenement zal zijn.

Gezien hoe dodelijk de coronavirusepidemie is, komt de aankondiging niet als een verrassing. Bepaalde evenementen, zoals CES 2022, hebben echter besloten om een ​​persoonlijk evenement te houden ondanks de Omicron-variatie, die onlangs heeft geleid tot een toename van het aantal gevallen.

GamesBeat quote ESA

Due to the ongoing health risks surrounding COVID-19 and its potential impact on the safety of exhibitors and attendees, E3 will not be held in person in 2022. We are nonetheless excited about the future of E3 and look forward to announcing more details soon.

Toen de epidemie aanvankelijk uitbrak in 2020, werd E3 volledig geannuleerd. De ESA probeerde vervolgens de online-only-ervaring in 2021 uit. Nintendo maakte officieel deel uit van het programma, maar het was echt business as usual, aangezien het bedrijf alleen zijn reguliere Nintendo Direct uitzond – een internetpresentatie die al enkele jaren was uitgezonden voor de uitbraak.

In termen van E3 2022 wachten we nog steeds op meer details, inclusief de exacte datum van het evenement.

Digitaal betekent wat voor E3?

  • E3 zal de toekomst omarmen door de videogame-industrie tentoon te stellen met een volledig virtueel evenement waar mensen van over de hele wereld bij betrokken zullen zijn.
  • De virtuele E3-indeling biedt u ongeëvenaarde toegang tot het belangrijkste evenement in de videogamebranche, met live persconferenties en een vierdaagse video-uitzending.
  • E3 komt naar je toe. Het evenement van dit jaar wordt een digitaal opnieuw uitgevonden en hyperbetrokken ervaring die de weg vrijmaakt voor veel meer dit jaar en daarna.
Ad