EA – Codemasters blijft zoals het is, zoals bij Respawn

EA – Codemasters blijft zoals het is, zoals bij Respawn

De CEO van Electronic Arts , Andrew Wilson, vertelde het Britse videogameblad MCV over de plannen van het bedrijf voor de onlangs overgenomen Britse racegame-studio Codemasters.

Hij vertelde MCV dat de aanpak van het bedrijf vergelijkbaar is met hoe ze met Respawn Entertainment omgingen en dat is om de studio aan zijn lot over te laten.

Hij merkte op dat het in feite is alsof je ze een set sleutels van de kast geeft en dat ze dan alles uit die kast kunnen halen wat ze maar willen.

Wilsons opmerkingen over Codemasters

Similar to Respawn, our orientation isn’t to come in and take over Codemasters; our orientation isn’t to come in and turn Codemasters into another Electronic Arts studio; our orientation is around the provision of opportunity.

And so the way we’re thinking about this, and it’s how we worked with Respawn, it’s more about handing Codemasters a set of keys to the cupboard, and they can come and take what they need from that cupboard, but they get to continue to be who they are, because that’s what made them special in the first place.