EA PLAY 2018 – 9-11 Juni

EA PLAY 2018 – 9-11 Juni

EA zal in juni opnieuw naar Los Angeles terugkeren om hun EA PLAY-evenement te beginnen. Het evenement waarmee gamers de nieuwste games van de grote uitgever kunnen spelen, vindt plaats van 9 juni – 11 juni.

Waar: Hollywood Palladium
Wanneer: 9 – 11 juni, 2018
Tijd: zaterdag 14:00 – 20:00 uur; Zondag en maandag van 10:00 tot 20:00 uur

Over EA PLAY

De kern van EA PLAY ben jij – onze spelers en communities. EA PLAY is een plaats om verbinding te maken met onze spellen en met elkaar, of u nu persoonlijk, online of via uw favoriete makers van inhoud en community leaders deelneemt. Het gaat erom je vroeg toegang te geven tot onze games, naar je feedback te luisteren en vooral om plezier te maken met enkele van de grootste games ter wereld.

En het beste van alles is dat tickets gratis zijn.

Het jaarlijkse driedaagse evenement bevat meer praktische ervaringen in het Palladium voor spelers die het evenement bijwonen, terwijl enkele van de grootste wereldwijde community-makers ter wereld vroege gamebeelden en livestreams rechtstreeks van de showvloer delen voor spelers die kijken van huis. We hebben ook een uitgebreid online inhoudsprogramma via EA.com met nieuws, verhalen, live-inhoud en meer om je diep in je favoriete games te brengen.

Welke spellen, vraag je je misschien af?

Tijdens EA PLAY 2018 krijg je de kans om onze volgende Battlefield ™ -ervaring, nieuwe EA SPORTS ™ -games te spelen en een kijkje te nemen in de verbluffende nieuwe actiegame Anthem ™. De Sims ™ 4 en onze mobiele games zijn beschikbaar en we hebben natuurlijk ook een paar verrassingen.

Als je in staat bent om naar Hollywood te komen, hebben we je veel te bieden: honderden gamestations, geweldige gamedemo’s, veel ervaringen voor deelnemers en gezinnen, inclusief muziek, kunst, eten en entertainment voor iedereen.

Kaarten zijn dit voorjaar verkrijgbaar – en om uw feedback te geven van het evenement van vorig jaar, introduceren we een nieuw systeem om u betere toegang te geven tot uw favoriete spellen. Dus houd de komende weken en maanden op de hoogte om meer te weten te komen over EA PLAY 2018, inclusief beschikbaarheid van het ticket, entertainment, programmaschema en meer.