Earthblade, van het Celeste-team, komt in 20XX

Earthblade, van het Celeste-team, komt in 20XX

Meer dan 3 jaar geleden bracht Extremely OK Games Celeste uit. De game was een enorm succes en het laatste hoofdstuk werd in 2019 uitgebracht.

Het ontwikkelteam heeft al bevestigd dat er voorlopig geen vervolg op de planning staat, dus het is geen verrassing dat Extremely OK Games aan een nieuwe game heeft gewerkt die niets te maken heeft met de wereld van Celeste.

Die muziek heeft me al gehyped …

Over Earthblade

De game is een “2D-verkenningsactiegame in een naadloze pixelkunstwereld”, waarbij Lena Raine de soundtrack van de game maakt. Er zijn geen platforms genoemd, zelfs de Nintendo Switch niet, en de releasedatum is slechts gepland voor 20XX.

De onthulling van de vibe is echt!

Zie dit als een onthulling van een vibe. We wilden nog niet veel over de game of het verhaal vertellen, maar we denken dat dit de wereld en het gevoel erin te zijn goed vaststelt. We wilden ook iedereen de naam van het spel laten weten nu we er een hebben gevonden, zodat we het allemaal niet langer EXOK4 kunnen noemen.

We hebben heen en weer gedebatteerd over hoe we tijdens de ontwikkeling over dit spel konden praten. Tijdens het maken van Celeste tweeten we eigenlijk elk interessant ogend ding waar we dagelijks aan werkten, toen we in de stemming waren om te delen. Maar een vleugje mysterie leent zich bijzonder goed voor dit project, dus we hebben ervoor gekozen om alles op te slaan voor een grote onthulling die hopelijk je sokken eraf zal blazen.

Het zal waarschijnlijk even duren voordat je meer informatie over Earthblade krijgt. Als we er eindelijk mee pronken, wees er dan zeker van dat u uw voeten uit de buurt van dieren en kleine kinderen houdt, en bereid u voor dat uw schoeisel van uw voeten wordt gestraald. In de tussentijd ken je de algemene sfeer. Vibe onthullen!