EA’s FIFA wordt volgend jaar EA SPORTS FC

EA’s FIFA wordt volgend jaar EA SPORTS FC

EA verklaarde dat ze hun langetermijnovereenkomst met FIFA hebben beëindigd en dat hun volgende game in de serie EA SPORTS FC zou heten.

Het bedrijf bevestigde de naamswijziging en hun voortdurende toewijding aan het extreem populaire voetbalspel op hun website. Volgens de verklaring zou de overdracht een nieuwe start zijn die hen in staat zal stellen zich te ontwikkelen, te creëren en vooruitgang te boeken. EA stelt dat verdere details over EA SPORTS FC in de zomer van 2023 worden vrijgegeven.

We will shortly enter an exciting new phase after almost 30 years of developing genre-defining interactive football experiences.

Over EA SPORTS FC

EA SPORTS FC wordt vanaf volgend jaar de toekomst van het voetbal van EA SPORTS. We zijn klaar om wereldwijde voetbalervaringen naar nieuwe hoogten te tillen namens alle voetbalfans over de hele wereld, in samenwerking met onze meer dan 300 licentiepartners in de hele sport.

Alles wat je leuk vindt aan onze games is beschikbaar in EA SPORTS FC, inclusief dezelfde ongelooflijke ervaringen, modi, competities, toernooien, clubs en spelers. Er zijn Ultimate Team, Career Mode, Pro Clubs en VOLTA Football. Onze unieke licentieportfolio van meer dan 19.000+ spelers, 700+ clubs, 100+ stadions en 30 competities, waarin we al tientallen jaren blijven investeren, zal beschikbaar zijn in EA SPORTS FC. Dit omvat unieke samenwerkingen met onder andere de Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A en de MLS.

Dit nieuwe onafhankelijke platform biedt nieuwe kansen voor innovatie, creatie en evolutie. Dit is veel meer dan een verandering van symbolen — als EA SPORTS doen we er alles aan om van EA SPORTS FC een symbool van transformatie te maken. We zijn vastbesloten om zinvol opnieuw in de sport te investeren en we zijn verheugd om samen te werken met een groot en groeiend aantal partners om nieuwe echte ervaringen te creëren die plezier, diversiteit en onderdompeling bieden aan een wereldwijde gemeenschap van fans. In de komende maanden wil ik aanvullende informatie geven over deze initiatieven.

EA SPORTS FC stelt ons in staat om dit potentieel en nog veel meer te realiseren… maar pas nadat we ons meest uitgebreide spel ooit hebben geleverd met onze bestaande naamgevingsrechtenpartner, FIFA, voor nog een jaar. We doen er alles aan om van de volgende FIFA de beste FIFA-titel ooit te maken, met meer functies, spelmodi, WK-materiaal, clubs, competities, toernooien en spelers dan alle voorgaande FIFA-titels.

We willen heel graag met je samenwerken om de toekomst van het wereldwijde voetbal vorm te geven, en we zullen je graag meer informatie geven over EA SPORTS FC in de zomer van 2023. De toekomst van de sport is vrij rooskleurig en voetbalfanatisme verspreidt zich naar elk deel van de wereld. Wereldwijd voetbal maakt al meer dan drie decennia deel uit van EA SPORTS – en we garanderen dat dit nog vele jaren zo zal blijven.

We exist to shape the future of football fandom, whether virtual or real, digital or tangible. Thank you for your ongoing assistance.

Maar toch is het een gewaagde keuze om de geliefde titel te veranderen.

Ad