EB Games Canada rebrand tegen het einde van dit jaar naar GameStop

EB Games Canada rebrand tegen het einde van dit jaar naar GameStop

GameStop heeft aangekondigd dat het bedrijf van plan is om EB Games in Canada te rebranden. Tegen het einde van dit jaar zullen de Canadese locaties en online winkel van EB Games het merk en de naam GameStop krijgen.

Deze beslissing volgt op de ontvangst van feedback van onze gewaardeerde klanten en aandeelhouders.

Over GameStop

GameStop, een Fortune 500-bedrijf met hoofdkantoor in Grapevine, Texas, is een toonaangevende speciaalzaak die games en entertainmentproducten aanbiedt via zijn e-commerce-eigenschappen en duizenden winkels. Ga naar www.GameStop.com om onze producten en aanbiedingen te bekijken. Volg @GameStop op Twitter en vind ons op Facebook op www.facebook.com/GameStop

Contact

GameStop Investor Relations
817-424-2001
[email protected]

Over EB Games

GameStop is ‘s werelds grootste verkoper van videogames. Met meer dan 6.100 winkels verspreid over de Verenigde Staten en 17 landen, zijn we de winkelbestemming voor gamers over de hele wereld.

Onze winkellocaties GameStop, EB Games en Electronics Boutique onderscheiden ons in de branche. Alles wat we onze klanten aanbieden, van onze uitgebreide selectie nieuwe producten tot onze deskundige medewerkers en onze tweedehandsproducten met toegevoegde waarde, is erop gericht om de klant tevreden te stellen. We vullen ons winkelnetwerk in Canada aan met EBGames.ca en publiceren Game Informer, een van de grootste oplage van videogamemagazines in de branche.

Samen hebben we een passie voor gaming, een toewijding aan onze branche en een gedisciplineerd zakelijk perspectief om continu waarde te creëren met aandeelhouders, klanten, verkopers en werknemers.

Ad