Een vervolg op Okami? Ikumi Nakamura en Hideki Kamiya willen het!

Een vervolg op Okami? Ikumi Nakamura en Hideki Kamiya willen het!

Ikumi Nakamura, de populaire voormalige creatief directeur van GhostWire: Tokyo bezocht haar oude werkplek bij Platinum Games en had een praatje met regisseur Hideki Kamiya.

Beiden hebben samengewerkt om Okami mogelijk te maken.

In een video die op haar Twitter-account werd gedeeld, gaven Nakamura en Kamiya de wens uit om een vervolg te maken op Okami, geregisseerd door Kamiya en een van de eerste spellen waaraan Nakamura werkte.

Over Okami

De originele Okami heeft onlangs een remaster ontvangen voor Nintnedo Switch, in Okami HD, dus het lijkt nu de perfecte tijd om eindelijk een vervolg te maken, mits Capcom het daarmee eens is.

Over Okami HD

Ervaar dit veelgeprezen meesterwerk met zijn gerenommeerde Sumi-e inktkunststijl in adembenemende hoge resolutie.

Neem de rol aan van Amaterasu, de Japanse zonnegodin die de vorm van een legendarische witte wolf Shiranui bewoont. Gebruik magische vaardigheden, aanvallen en Celestial Brush-technieken om het land van Nippon in zijn oude glorie vol leven en kleur te herstellen.

Je kunt niet alleen in breedbeeld en in de originele beeldverhouding van 4: 3 spelen, je kunt nu ook de Joy-Con ™ (in de modus TV / tafelblad) of het touchscreen (in de draagbare modus) gebruiken voor intuïtieve, directe bedieningselementen van de hemelborstel .