Elke dag is een Mario Dag-promotie

Elke dag is een Mario Dag-promotie

Ter gelegenheid van MAR10 Day heeft Nintendo een maand lang evenementen en activiteiten met Mario-thema gepland. Kinderen en hun families in het hele land zullen elke dag Mario kunnen vieren.

Laten we gaan! Vooruitlopend op MAR10 Day, die op 10 maart zal plaatsvinden, eert Nintendo alweer een bewogen jaar voor zijn besnorde held met festiviteiten die niet slechts één dag maar een hele maand duren.

video
play-rounded-fill

Every Day Is A Mario Day

De festiviteiten voor MAR10-dag kregen een formele start door Nintendo met een feest in Nintendo New York, met Mario, Luigi en de YouTube-beroemdheid Ryan Kaji van Ryan’s World. Vandaag gaat het feest verder met een heleboel spannende aankondigingen in Mushroom Kingdom, waaronder een onthulling van de nieuwe Nintendo Switch Mario Choose One-bundel die vanaf 10 maart in de winkels ligt, aanvullende details over Wave 4 van de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass DLC (inclusief de volledige tracklijst en de lancering op 9 maart!), een prijsvraag om kans te maken op een reis naar SUPER NINTENDO WORLD in Universal Studios Hollywood, en een aanstaande uitverkoop van Nintendo Switch-games

“Met een breed scala aan activiteiten gedurende de hele maand willen we dat alle Mario-fans weten dat elke dag een Mario-dag kan zijn”, aldus Devon Pritchard, Executive Vice President Sales, Marketing en Communications voor Nintendo of America . “We willen dat alle Mario-fans weten dat elke dag een Mario-dag kan zijn”, “We hopen dat fans van Mario van alle leeftijden deze maand hun eigen unieke manier zullen vinden om Mario te ervaren en langdurige herinneringen zullen creëren die een glimlach zullen toveren op hun gezichten – of het nu gaat om het helpen van Mario om de dag te redden of om hem te bezoeken in het echte Mushroom Kingdom in Super Nintendo World in Universal Studios Hollywood”, aldus het bedrijf.

Enkele van Mario’s jongste bewonderaars hadden de gelegenheid om Ryan van Ryan’s World te ontmoeten en samen met hem wat Nintendo-plezier te beleven tijdens het exclusieve evenement dat gisteren plaatsvond. Overalls waren niet nodig om dit evenement bij te wonen. Fans van alle leeftijden werden uitgenodigd om naar de Nintendo New York-winkel te komen om Mario en Luigi te ontmoeten en een selectie van Nintendo Switch-spellen uit te proberen, zoals Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario 3D World Plus Bowser’s Fury en Luigi’s Mansion 3. stond open voor kinderen van de nabijgelegen Boys & Girls Club. Zelfs Ryan, die een enorme Nintendo-liefhebber is en er was om zijn volgers te steunen, deed mee en speelde spelletjes met een aantal van hen.

De viering van Mario gaat de hele maand door met een verscheidenheid aan unieke evenementen, promoties en activiteiten. Het volgende is een lijst met enkele van de komende Mario-thema-evenementen die Nintendo heeft gepland:

Maak van elke dag een MAR10-dag met de Nintendo Switch Mario Pick One-bundel, die een Nintendo Switch-systeem met rode Joy-Con-controllers bevat, een gratis download van de volledige Mario-game naar keuze (ter waarde van $ 59,99) en stickers van de aanstaande Super Mario Bros.-film. Iedereen die het pakket bestelt, heeft de mogelijkheid om een ​​van de volgende spellen te kiezen: New Super Mario Bros. U Deluxe, Mario Kart 8 Deluxe of Super Mario Odyssey. Vanaf 10 maart kunnen klanten de combinatie kopen in de My Nintendo Shop en bij andere deelnemende winkeliers voor de adviesprijs van $ 299,99.

Golf 4 van de boostercursus halen in Mario Kart 8 Deluxe: de videogame Mario Kart 8 Deluxe krijgt op 9 maart de volgende acht cursussen. Deze cursussen maken deel uit van de downloadbare content van golf 4 van de boostercursuspas. Tour Amsterdam Drift, GBA Riverside Park, Wii DK Summit, Yoshi’s Island (dat zijn Mario Kart-debuut maakt!), Tour Bangkok Rush, DS Mario Circuit, GCN Waluigi Stadium en Tour Singapore Speedway zijn de circuits waaruit de nieuw toegevoegde Fruitbeker en Boemerangbekers. Andere tracks zijn onder meer Yoshi’s Island, dat zijn Mario Kart-debuut maakt! Met dit deel van de downloadbare content krijgt de game ook Birdo, een gloednieuw personage dat door de speler kan worden bestuurd.

Mario-evenementen in de winkel bij GameStop Geniet van elke dag een MAR10-dag in bepaalde GameStop-winkels op 11 maart van 12.00 tot 16.00 uur. lokale tijd met Mario-evenementen in de winkel bij GameStop! Speel titels als Mario Kart 8 Deluxe en New Super Mario Bros. U Deluxe, maar ook andere games met Mario en zijn vrienden in de hoofdrol, en je komt in aanmerking voor gratis goodies met Mario-thema, zolang de voorraad strekt.

Bespaar geld op geselecteerde Mario-spellen: Ter ere van de held van het Kingdom of the Mushrooms bieden we twee rondes kortingen op bepaalde Nintendo Switch-titels. Het eerste deel van de deal begint op 10 maart (MAR10 Day!) om middernacht Pacific Time en loopt door tot 23 maart om 23:59 uur. Pacific tijd. Het omvat kortingen op downloadbare content en digitale games met in de hoofdrol Mario en zijn metgezellen, zoals onder andere Mario Party Superstars, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Yoshi’s Crafted World en Luigi’s Mansion 3. De tweede fase van de verkoop begint op 24 maart om middernacht Pacific Time en eindigt op 7 april om 23:59 uur. Pacific tijd. De videogames Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Odyssey, New Super Mario Bros. U Deluxe, Super Mario Maker 2 en Super Mario 3D World + Bowser’s Fury zijn allemaal te koop tijdens dit evenement. De Nintendo eShop en deze pagina op Nintendo.com, te vinden op https://www.nintendo.com/store/sales-and-deals/#mar10-day, zijn de twee locaties waar je games kunt kopen die nu met korting zijn.

Mario & Friends-detailhandelsuitverkoop: van 5 maart tot 11 maart kunnen fans ook naar geselecteerde winkels gaan om tot $ 20 te besparen op geselecteerde games met Mario en vrienden. Deze spellen omvatten Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Odyssey, Super Mario Maker 2, Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, Mario Party Superstars en nog veel meer. Fans kunnen op deze games besparen door tussen 5 maart en 11 maart naar de winkel van hun keuze te gaan. Fans hebben nu de mogelijkheid om $ 40 te besparen op het razendsnelle racespel Mario Kart Live: Home Circuit!

Openingsdag van SUPER NINTENDO WORLD: eindelijk is de dag aangebroken waar Mario-liefhebbers over de hele wereld op hebben gewacht! De langverwachte attractie SUPER NINTENDO WORLD in Universal Studios Hollywood is nu toegankelijk voor het grote publiek. In SUPER NINTENDO WORLD kunnen bezoekers het opnemen tegen Team Bowser in de Mario Kart: Bowser’s Challenge-attractie, dineren in het Toadstool Café, levelen met merchandise met Nintendo-thema uit de 1-UP Factory-winkel en deelnemen aan activiteiten in het Mushroom Kingdom door met een interactieve Power-Up Band, die apart kan worden aangeschaft.

Misschien win je een reis naar Super Nintendo World als je meedoet! Je maakt kans op een reis naar de attractie SUPER NINTENDO WORLD in Universal Studios Hollywood als je My Nintendo speelt! Ga naar https://my.nintendo.com/ om deel te nemen aan de SUPER NINTENDO WORLD Family Fun Sweepstakes van 10 maart tot en met 25 april. De sweepstakes worden gehouden in de Verenigde Staten. Eén gelukkige winnaar en maximaal drie gasten ontvangen elk een vakantie voor vier personen naar Universal Studios Hollywood, waar ze SUPER NINTENDO WORLD kunnen ervaren en het Mushroom Kingdom in zijn levensechte setting kunnen zien.

Jongeren kunnen ook meedoen aan het Mario-plezier, zowel vandaag als elke dag, door deel te nemen aan de activiteiten en de films te bekijken die beschikbaar zijn op Play Nintendo. Kijk op de Play Nintendo-website en het YouTube-kanaal van Play Nintendo waar Mario en zijn vrienden kunnen optreden bij verschillende activiteiten, waaronder doe-het-zelf-knutselwerkjes, quizzen en games!

Ga naar http://mario.nintendo.com voor een volledig overzicht van de evenementen die plaatsvinden op 10 maart. Dit omvat speciale aankondigingen van Nintendo’s partners bij LEGO, First 4 Figures en PDP Promotions.

Ad