Er zal een Super Mario Bros. Movie Post-Credits Scene zijn

Er zal een Super Mario Bros. Movie Post-Credits Scene zijn

De film Super Mario Bros. zal wereldwijd in bioscopen uitkomen en het lijkt erop dat er meer is om naar uit te kijken dan alleen de film zelf.

Acteur Chris Pratt, die de stem van het titulaire personage vertolkt, onthulde in een exclusief interview dat er een scène na de aftiteling zal zijn die plaagt met een mogelijk vervolg. De opmerkingen van Pratt hebben geleid tot een golf van speculatie en opwinding onder fans, die reikhalzend uitkijken naar de release van de film.

Laten we eens kijken naar het potentieel van een Super Mario Bros. Movie-vervolg en hoe dit zich zou kunnen verhouden tot het populaire spel Luigi’s Mansion.

We onderzoeken fantheorieën en voorspellingen voor de scène na de aftiteling en geven onze eigen ideeën over wat een vervolg zou kunnen inhouden. Daarnaast bespreken we de impact die de Super Mario Bros.-film kan hebben op de Luigi’s Mansion-franchise en wat dit voor de toekomst zou kunnen betekenen.

Wat zou er nog meer kunnen komen uit de film The Super Mario Bros.?

De Super Mario Bros. Movie is een van de meest langverwachte films van het jaar, en met een goede reden. Fans van de geliefde videogamefranchise wachten al tientallen jaren op een speelfilmaanpassing, en nu komen hun wensen eindelijk uit. Het lijkt er echter op dat de film meer in petto heeft voor kijkers dan ze aanvankelijk dachten.

Opmerkingen van Chris Pratt

In een recent interview met CBR onthulde Chris Pratt, die de stem van Mario in de film inspreekt, dat er een scène na de aftiteling zal zijn die plaagt met een mogelijk vervolg. Dit nieuws heeft een golf van opwinding veroorzaakt onder fans, die graag willen zien wat de toekomst in petto heeft voor de Super Mario Bros. Movie-franchise.

Tijdens zijn interview met CBR deelde Pratt enkele interessante details over de scène na de aftiteling. Hij plaagde dat het kijkers “een voorproefje zou geven van waar het vervolg over zou kunnen gaan”, en uitte zijn eigen opwinding over het potentieel voor een vervolgfilm. Hoewel hij geen specifieke details over de scène zelf onthulde, waren zijn opmerkingen voldoende om fans te laten speculeren over wat er in petto zou kunnen zijn.

Het potentieel voor een vervolg

Dus, wat zou een Super Mario Bros. Movie-vervolg precies kunnen inhouden? Welnu, een mogelijkheid die onder fans is besproken, is een verband met het populaire spel Luigi’s Mansion. In het interview zei Pratt zelf dat er sprake is van een aanpassing van Luigi’s Mansion en sprak hij zijn enthousiasme uit voor het idee.

Deze connectie heeft velen ertoe gebracht te speculeren dat de scène na de aftiteling mogelijk een tease bevat voor een door Luigi’s Mansion geïnspireerd vervolg. De griezelige setting en de unieke gameplaymechanismen van de game zouden immers perfect passen in een vervolg op Super Mario Bros. Movie.

Natuurlijk is dit op dit moment allemaal slechts speculatie. Fans hebben talloze andere theorieën en voorspellingen bedacht over wat de postcredescène zou kunnen inhouden. Van het introduceren van nieuwe personages tot het plagen van een cross-over met andere populaire videogamefranchises, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ongeacht wat het vervolg in petto heeft, één ding is zeker: de Super Mario Bros.-film heeft voor veel opwinding gezorgd onder fans. Het potentieel voor een vervolgfilm heeft de hype rond de franchise alleen maar vergroot en fans zijn benieuwd wat de toekomst in petto heeft.

De hype en anticipatie rond de post-credits-scene

De Super Mario Bros.-film zorgt al sinds de aankondiging voor veel opschudding, maar het nieuws over een scène na de aftiteling heeft de zaken naar een geheel nieuw niveau getild. Fans speculeren al sinds Pratt’s interview over wat de scène zou kunnen inhouden, en de hype lijkt niet af te nemen.

Op sociale media gonst het van de geruchten over de Super Mario Bros.-film en het mogelijke vervolg. Fans zijn naar Twitter en andere platforms gegaan om hun theorieën en voorspellingen te delen over wat de scène na de aftiteling zou kunnen betekenen. Velen kijken reikhalzend uit naar de release van de film, niet alleen vanwege de film zelf, maar ook vanwege het potentieel voor een vervolg.

Mogelijke impact op de Luigi’s Mansion-franchise

Hoewel fans van de Super Mario Bros. Movie zeker enthousiast zijn over het potentieel voor een vervolg, zou de impact op de Luigi’s Mansion-franchise net zo groot kunnen zijn. De game is altijd een favoriet bij fans geweest, maar de mogelijkheid van een verfilming of een connectie met de Super Mario Bros. Movie-franchise zou hem nog meer in de schijnwerpers kunnen zetten.

Als de scène na de aftiteling een door Luigi’s Mansion geïnspireerd vervolg plaagt, zou dat een enorme boost kunnen zijn voor de franchise. Het kan nieuwe fans kennis laten maken met het spel en de interesse in de originele titel nieuw leven inblazen. Bovendien zou het mogelijk kunnen leiden tot nog meer aanpassingen van populaire videogames, wat de weg vrijmaakt voor een nieuw tijdperk van op videogames geïnspireerde films.

Natuurlijk valt nog te bezien wat de scène na de aftiteling daadwerkelijk zal inhouden en welke invloed deze zal hebben op de Super Mario Bros. Movie- en Luigi’s Mansion-franchises. Hoe dan ook, fans kijken reikhalzend uit naar de release van de film en het potentieel voor een vervolg.

Conclusie

De Super Mario Bros.-film is nog maar een week verwijderd van de wereldwijde release en fans zijn al druk bezig met wat de toekomst voor de franchise in petto heeft. De opmerkingen van Chris Pratt over een scène na de aftiteling hebben de opwinding alleen maar vergroot, aangezien fans speculeren over wat de scène zou kunnen plagen.

Van een connectie met de Luigi’s Mansion-game tot een mogelijke cross-over met andere populaire videogamefranchises, fans hebben talloze theorieën en voorspellingen bedacht over wat de scène na de aftiteling zou kunnen betekenen. Ongeacht wat de scène eigenlijk inhoudt, één ding is zeker: de Super Mario Bros.-film heeft voor veel opwinding gezorgd onder fans, en het potentieel voor een vervolg heeft de hype alleen maar vergroot.

Terwijl fans reikhalzend uitkijken naar de release van de film, zouden de franchises Super Mario Bros. Movie en Luigi’s Mansion aan de vooravond van een nieuw tijdperk van succes kunnen staan. Wat de toekomst in petto heeft, zal alleen de tijd leren, maar één ding is zeker: fans van de Super Mario Bros.-franchise hebben veel om naar uit te kijken.

Veelgestelde vragen:
 • V: Zal ​​de Super Mario Bros.-film beschikbaar zijn om online te streamen?
  • A: Op dit moment is de Super Mario Bros.-film alleen in de bioscoop te zien. Het kan echter op een later tijdstip beschikbaar komen om online te streamen.
 • V: Wanneer wordt de film Super Mario Bros. uitgebracht?
  • A: De film Super Mario Bros. wordt over ongeveer een week wereldwijd uitgebracht.
 • V: Wie zit er nog meer in de cast van de Super Mario Bros.-film?
  • A: Naast Chris Pratt als Mario bevat de Super Mario Bros. Movie een sterrencast, waaronder Anya Taylor-Joy als Princess Peach, Jack Black als Bowser en Seth Rogen als Donkey Kong.
 • V: Kan het succes van de Super Mario Bros.-film leiden tot meer aanpassingen aan videogames?
  • A: Het succes van de Super Mario Bros. Movie zou zeker de weg kunnen effenen voor meer aanpassingen van populaire videogames. Alleen de tijd zal leren wat de toekomst in petto heeft voor op videogames geïnspireerde films.