ESA – E3 2022 Digital Showcase geannuleerd

ESA – E3 2022 Digital Showcase geannuleerd

Vanwege de aanhoudende gezondheidsproblemen met betrekking tot COVID-19, zou het E3 2022-evenement een digitale presentatie zijn. Helaas lijkt het erop dat het evenement dit jaar helemaal niet zal plaatsvinden.

De ESA zei in een formele verklaring dat ook de digitale E3 2022-presentatie zal worden geannuleerd, waardoor het evenement volledig wordt geannuleerd. In plaats daarvan zei de groep dat het zich in 2023 zou concentreren op het bieden van een “gerevitaliseerde fysieke en digitale E3-ervaring”.

Volledige ESA-verklaring met betrekking tot E3 2022

In 2023 keert E3 terug met een gerevitaliseerde showcase die zowel nieuwe en innovatieve videogames als doorbraken in de branche zal eren.

Vanwege de toenemende gezondheidsrisico’s die samenhangen met COVID-19, hebben we al aangekondigd dat E3 in 2022 niet persoonlijk zal worden georganiseerd. We kondigen vandaag ook aan dat er in 2022 geen digitale E3-showcase zal zijn.

In plaats daarvan zullen we al onze inspanningen en middelen richten op het tot leven brengen van een vernieuwde fysieke en digitale E3-ervaring komende zomer. De showcase van 2023 brengt de gemeenschap, de media en de industrie weer samen in een geheel nieuwe stijl en interactieve ervaring, zowel op de beursvloer als op je favoriete apparaten.

In 2023 kijken we ernaar uit om E3 live vanuit Los Angeles naar fans over de hele wereld te brengen.

Meer informatie en aankondigingen zullen binnenkort beschikbaar zijn.

Ad