Fan: Elden Ring – Game Boy Demake

Fan: Elden Ring – Game Boy Demake

Elden Ring, een game van Fromsoftware, was een van de grootste releases van het decennium en dompelde spelers onder in een wonderbaarlijk dystopische open wereld. Hoewel de game voornamelijk toegankelijk is voor pc’s, PlayStations en Xboxen, maakt één fan hem opnieuw voor Nintendo-liefhebbers!

Een fan van de game werkt momenteel aan een speelbare Game Boy-remake van Elden Ring, compleet met vintage visuals! Hoewel het nog in de beginfase is, is het al een lovenswaardige poging, waarbij spelers in staat zijn om te ontwijken en de eerste baas van het spel te verslaan!

video

Elden Ring demake

Shintendo werkt aan een Game Boy-remake van Elden Ring! Het draait op echte hardware! Om dit spel te maken, gebruik ik GB Studio 3.0, een fantastisch en gloednieuw stukje software. Hij heeft nog geen besluit genomen over de omvang, maar ik probeer het Limgrave-gebied in ieder geval eind mei af te ronden.

Shitendo zal een deel van mijn voortgang uitzenden op https://www.twitch.tv/shintendotv als je wilt behouden ermee bezig zijn of vragen hebben.

Ad