Fire Emblem Heroes – $959 miljoen sinds lancering

Fire Emblem Heroes – $959 miljoen sinds lancering

Nu Fire Emblem Heroes zijn vijfde verjaardag heeft bereikt, is het een goed moment om te kijken hoe het ervoor staat. Sensor Tower heeft aanvullende gegevens vrijgegeven die licht werpen op de financiƫle situatie van de game.

Bijna 1 miljard

Fire Emblem Heroes heeft sinds de release in februari 2017 $ 959 miljoen aan inkomsten verdiend. Het is ook de best verdienende mobiele game van Nintendo tot nu toe.

Geen van de andere mobiele games van Nintendo komt qua kwaliteit in de buurt van Fire Emblem Heroes. Animal Crossing: Pocket Camp komt op de tweede plaats met $ 267 miljoen, gevolgd door Mario Kart Tour op de derde plaats met $ 259 miljoen.

Met een omzet van $ 523 miljoen is Fire Emblem Heroes de meest winstgevende game in de serie. Met $308 miljoen komen de Verenigde Staten op de tweede plaats. Ten slotte kwam Canada op de derde plaats, goed voor 32% van de inkomsten van Fire Emblem Heroes.

Over Fire Emblem Heroes

Nintendo’s populaire strategie-RPG Fire Emblem-serie, die al bijna 30 jaar bestaat, is nu beschikbaar op mobiele apparaten.

Aangepaste gevechten voor aanraakschermen en gamen onderweg. Nodig personages uit het hele Fire Emblem-rijk uit om met je mee te doen. Verbeter de vaardigheden van je helden en help ze nieuwe hoogten te bereiken. Dit is jouw zoektocht: een vuurembleem zoals je nog nooit eerder hebt gezien!

Dit programma kan gratis worden gedownload, met enkele optionele in-app-aankopen.

Een ongelooflijke reis

De game bevat een doorlopend, uniek verhaal dat nieuwe personages en tientallen en tientallen beproefde helden uit de Fire Emblem-wereld samenbrengt.

Vanaf september 2021 zijn er ongeveer 1500 verhalende podia beschikbaar! (Alle moeilijkheidsgraden zijn inbegrepen in dit totaal.) Als je deze verhalende fasen voltooit, krijg je Orbs, die kunnen worden gebruikt om Heroes op te roepen.

Mis geen nieuwe verhaalhoofdstukken die regelmatig worden bijgewerkt!

tumultueuze gevechten

Neem deel aan strategische turn-based gevechten met kaarten die in de palm van je hand passen, vereenvoudigd voor gamen onderweg! Je zult de voor- en nadelen van het wapen van elke held moeten overwegen… en zelfs het terrein zelf moeten analyseren terwijl je vecht. Met eenvoudige touch-and-drag-besturing kun je je leger leiden, inclusief de optie om aan te vallen door een bondgenoot gewoon over een tegenstander heen te vegen.

Je hebt nog nooit een strategisch turn-based gevecht gespeeld? Maak je geen zorgen! Als je je personages alleen wilt laten vechten, kies je de optie Auto-Battle.

Versterk de kracht van je favoriete helden

Er zijn verschillende methoden om je teamgenoten sterker te maken, waaronder levels, talenten, wapens en uitrustingsgoederen. Terwijl je worstelt voor succes, breng je je helden naar steeds grotere hoogten.

Modiƫn die opnieuw kunnen worden afgespeeld

Afgezien van het hoofdverhaal zijn er verschillende modi waarin je je metgezellen kunt verbeteren, het tegen andere spelers kunt opnemen, enzovoort.

Legendarische helden ontmoeten originele personages

Veel Hero-personages uit de Fire Emblem-serie verschijnen in het spel, evenals gloednieuwe personages ontworpen door kunstenaars Yusuke Kozaki, Shigeki Maeshima en Yoshiku. Sommige helden zullen naast je vechten als kameraden, terwijl anderen je in de weg zullen staan ā€‹ā€‹als formidabele vijanden die moeten worden vernietigd en gerekruteerd voor je leger.

Fire Emblem Heroes is beschikbaar op zowel iOS- als Android-apparaten.