Fire Emblem Heroes – Book Ⅲ einde

Fire Emblem Heroes – Book Ⅲ einde

Book Ⅲ van Fire Emblem Heroes kwam officieel tot een einde. Om dit te vieren, heeft Nintendo de eindfilm voor het derde hoofdstuk gedeeld.

Over Book III

Niet lang na de oorlog tegen Múspell is Hel, de heerser van het dodenrijk, Askr binnengevallen met haar leger van de doden. Degenen die haar confronteren zullen getuige zijn van hun ondergang.

Prinses Eir, Hel’s dochter, verbindt zich met de Askr royals, ondanks het feit dat haar motieven onbekend zijn.

video

Ondertussen zijn onlangs nieuwe quests met Alfonse: Prince of Askr toegevoegd aan de mobiele game, waar hij nu bij je team kan komen. Zorg ervoor dat je aan de duidelijke voorwaarden voldoet om beloningen als Orbs en Sacred Coins te krijgen.

Over Fire Emblem Heroes

Een mobiele app van Fire Emblem werd op 27 april 2016 aangekondigd als onderdeel van de inspanningen van Nintendo om hun inhoud op de markt voor mobiele telefoons te brengen. Aanvankelijk aangekondigd om in de herfst van 2016 uit te brengen, werd het later teruggeduwd naar een niet-gespecificeerde datum binnen het tijdsbestek van maart 2017 voordat de officiële releasedatum van 2 februari 2017 werd onthuld.

De game is een van de eerste titels die intern door Nintendo is ontwikkeld voor mobiele telefoons. Het is geen traditionele Fire Emblem-ervaring, maar een die meer is toegesneden op de mobiele markt om de interesse in de franchise en de kerngames op Nintendo-platforms te vergroten. Het is ook een van de eerste mobiele apps, na de sociale app Miitomo en Super Mario Run, die gebruik maakt van het universele Nintendo Account-systeem dat is gemaakt in samenwerking met de zakelijke partner van Nintendo, DeNA.

Ad