Fire Emblem Heroes – Book III Trailer, Feh Channel en meer

Fire Emblem Heroes – Book III Trailer, Feh Channel en meer

Spelers van Fire Emblem Heroes kunnen nu de versie 3.0-update van de mobiele game downloaden, die gloednieuwe in-game content introduceert, waaronder boek III van het hoofdverhaal, het nieuwe Mythic Hero-type, nieuwe personages, nieuwe seizoenen en meer.

Boek III

In Boek III staan Alfonse en de Orde van Helden voor een grimmige nieuwe uitdaging wanneer Hel, heerser over het rijk van de doden, de schaduwen van helden uit het verleden doet herleven en haar dochter Eir dwingt de Orde van Helden te infiltreren.

Missies

De boek-III-verhaalmissies werpen nieuw licht op klassieke personages en voegen nog aantrekkelijkere content toe voor fans, met hoofdstuk 1 en 2 beschikbare en aanvullende hoofdstukken die in toekomstige updates kunnen worden toegevoegd. Nieuwkomers in vuurgevecht Emblem Heroes kunnen ook meteen de nieuwe verhaalinhoud binnenstappen, zonder Book I en Book II te hoeven voltooien.

video
play-rounded-fill

Mythic Hero

De nieuwste update introduceert ook de Mythic Hero, een nieuw type held wiens Mythic-effecten direct zijn gekoppeld aan Aether Raids, de competitieve modus die in november werd geïntroduceerd bij Fire Emblem Heroes. In Aether Raids hebben Summoners een Aether Keep die ze gebruiken om aan te vallen of te verdedigen tegen andere Aether Keeps van Summoners.

Later begint een nieuwe cyclus van seizoenen – Licht, Donker, Astra en Anima – die zowel de nieuwe Aether Raids-modus als het nieuwe Mythic Hero-type beïnvloedt. Spelers zullen in Aether Raids moeten springen om de effecten en voordelen van deze nieuwe seizoenen, Mythic Heroes en Mythic Effects voor zichzelf te zien. De allereerste Mythic Hero in Fire Emblem Heroes, Eir, kan worden verkregen door Boek III, hoofdstuk 1 van het hoofdverhaal te voltooien.

Spelers kunnen ook uitkijken naar andere nieuwe toevoegingen, waaronder een nieuwe Summoning Event: Hero Fest en First Summon Ticket-functie, in de nieuwste Fire Emblem Heroes-update.

video
play-rounded-fill

Ad