Fire Emblem Heroes Book IV – Realm Of Nightmares Movie

Fire Emblem Heroes Book IV – Realm Of Nightmares Movie

Nintendo heeft een nieuwe trailer gepubliceerd voor een aankomende verhaalupdate voor Fire Emblem Heroes.

De trailer geeft fans een korte voorproefje van wat er gaat komen in het volgende deel van het verhaal van de game, getiteld “Realm Of Nightmares”.

video
play-rounded-fill

Over Realm of Nightmares

Het verhaal van Boek IV, met feeën genaamd ljósálfar in een droomachtige wereld, ontvouwt zich verder in een nieuw territorium. Bekijk hieronder deze opwindende nieuwe animatiefilm met onze helden terwijl ze The Realm of Nightmares tegenkomen!

Nieuwe helden in Book IV Mid: Mirabilis and More summoning event

Actief tot 29 juni om 23:59 uur PT

Een vijfsterrenoproep-focusevenement omvat Mirabilis: Daydream, een nieuwe originele Mythic Hero die in het Book IV-verhaal verschijnt; samen met New Heroes uit het Fire Emblem: Awakening -spel, Anna: Secret Seller, Say’ri: Chon’sin’s Blade en Mustafa: Plegian Champion!

Nieuwe verhaalkaarten en speurtochten

Er zijn nieuwe verhalenkaarten in boek IV, hoofdstuk 8: Wallowing in Love, en er zijn ook tijdelijke zoektochten! Er is zelfs een inlogbonus waar je tot 18 juni om 23:59 uur tot 13 juni kunt krijgen. PT!

<%Opmerkingen:</%

  • Mirabilis: Daydream zal eind deze maand ook verschijnen in het Legendary Hero summoning-evenement.
  • Wanneer je een oproepsessie beëindigt nadat je in totaal 40 keer of vaker hebt geroepen in dit oproepingsevenement, kun je een 5-sterren focusheld kiezen om gratis op te roepen voor je volgende oproep door op de gratis 5- ster Summon-knop.

Boek IV Midpoint Celebration Events

Vier de start van de tweede helft van Boek IV met deze speciale evenementen (en beloningen):

Boek IV middelpunt huidige aanmeldingsbonus

Actief tot 17 juni om 23:59 uur PT

Log in tijdens de actieve periode om vijf First Summon-tickets voor de New Heroes: Book IV Mid: Mirabilis and More summoning-evenement te ontvangen!

Boek IV Midpoint Quests

Actief tot 17 juni om 23:59 uur PT

Deze zoektochten zullen je helden helpen versterken om jezelf beter voor te bereiden om naar het middelpunt van Boek IV te springen. Voldoe aan de voorwaarden en wis de kaarten om de nieuwe 4-sterrenheld Emmeryn: Gentle Exalt from the Fire Emblem Awakening, Orbs, Hero Feathers en andere beloningen te verdienen!

Ad