Fire Emblem Heroes – Feh Channel presentatie 5 Juni

Fire Emblem Heroes – Feh Channel presentatie 5 Juni

Het is alweer een tijdje geleden sinds het vorige Fire Emblem Heroes Feh Channel, maar Nintendo en Intelligent Systems hebben een nieuwe presentatie uitgebracht.

De video bespreekt de Book VI Midpoint Celebration, het bijeenroepen van activiteiten ter herdenking van het debuut van Fire Emblem Warriors: Three Hopes, het Book VI Midpoint summoning-evenement en nieuws over de aanstaande update op 7 juni.

video
play-rounded-fill

Over Fire Emblem Heroes

[Begin van Boek VI] Kunnen Askr en het Emblische Rijk ooit tot overeenstemming komen?

Nintendo’s populaire strategie-RPG Fire Emblem-serie, die al bijna 30 jaar draait, zet zijn avontuur voort op mobiele apparaten.

Vecht tegen gevechten die speciaal zijn ontworpen voor aanraakapparaten en entertainment onderweg. Roep personages uit de Fire Emblem-wereld op. Verbeter de vaardigheden van je helden en stuw ze naar nieuwe hoogten. Dit is jouw avontuur – een Fire Emblem zoals je nog nooit hebt gezien!

Deze software kan gratis worden gedownload en bevat enkele optionele in-app-aankopen.

Een heroïsche zoektocht

De game heeft een doorlopend, uniek verhaal dat nieuwe personages en tientallen en tientallen beproefde helden uit de Fire Emblem-wereld samenbrengt.

Vanaf februari 2022 zijn er bijna 1600 verhalende podia beschikbaar! (Dit cijfer omvat alle moeilijkheidsgraden.) Wanneer je deze verhalende fasen voltooit, krijg je Orbs, die worden gebruikt om helden op te roepen.

Er worden voortdurend nieuwe verhaalhoofdstukken toegevoegd, dus mis het niet!

Gevechten die intens zijn

Neem deel aan strategische turn-based gevechten die zijn gecondenseerd voor gamen onderweg met kaarten die in de palm van je hand passen! Je moet rekening houden met de voor- en nadelen van het wapen van elke held… en zelfs het terrein zelf terwijl je vecht. Met eenvoudige touch-and-drag-besturing kun je je leger aanvoeren, inclusief de optie om aan te vallen door een bondgenoot over een tegenstander heen te vegen.

Ben je nieuw in turn-based strategische gevechten? Maak je geen zorgen! Als je je personages alleen wilt laten vechten, kies je de optie Auto-Battle.

Versterk de kracht van je favoriete helden.

Er zijn verschillende methoden om je teamgenoten te versterken, waaronder niveaus, vaardigheden, wapens, uitrustingsgoederen en meer. Terwijl je worstelt voor succes, breng je je helden naar nieuwe hoogten.

Modiën die opnieuw kunnen worden afgespeeld

Afgezien van het hoofdverhaal zijn er verschillende modi waarin je je metgezellen kunt laten groeien, het tegen andere spelers kunt opnemen, enzovoort.

Legendarische helden ontmoeten originele personages

De game bevat veel Hero-personages uit de Fire Emblem-serie en gloednieuwe personages ontworpen door kunstenaars Yusuke Kozaki, Shigeki Maeshima en Yoshiku. Sommige helden zullen met je vechten als vrienden, terwijl anderen sterke tegenstanders zullen zijn om te verslaan en aan je leger toe te voegen.

  • Internettoegang is nodig om te spelen. Er kunnen datakosten in rekening worden gebracht.
  • Als je deze game met een Nintendo-account wilt gebruiken, moet je minimaal 13 jaar oud zijn.
  • We geven externe partners toestemming om gegevens uit deze app te verzamelen om analytische en marketingredenen. Ga naar het gedeelte ‘Hoe we je informatie gebruiken’ van het Nintendo-privacybeleid voor meer informatie over onze advertenties.
  • Variaties in individuele apparaatkenmerken en andere apps die op een apparaat worden uitgevoerd, kunnen de goede werking van deze app verstoren.
  • Advertenties kunnen worden opgenomen.Fire Emblem Heroes is momenteel beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten.
Ad