Fire Emblem Heroes – Laatste FEH Channel onthult boek V en meer

Fire Emblem Heroes – Laatste FEH Channel onthult boek V en meer

Nintendo heeft een nieuwe FEH Channel-aflevering gepubliceerd met details over aankomende updates voor Fire Emblem Heroes.

video
play-rounded-fill

Boek V

De video bevat onze eerste blik op Boek V van het hoofdverhaal, dat plaatsvindt in Nioavellir, een rijk waar magie en technologie samenkomen. Het bevestigt ook dat het eerste hoofdstuk van deze nieuwe boog aan het spel zal worden toegevoegd na de huidige onderhoudsperiode, naast een nieuwe oproepingsbanner met nieuwe eenheden.

video
play-rounded-fill

De presentatie beschrijft ook enkele andere kleine updates van de functies van het spel.

Het rijk van Niðavellir heeft een manier ontdekt om magie en wetenschap samen te smelten tot iets dat ze seiðjárn noemen, en het is veilig om te zeggen dat je nog nooit zo’n rijk als dit hebt gezien in het Fire Emblem Heroes-universum!

Naast enkele intrigerende personages, introduceert Boek V ook een nieuw mechanisch pantser, bekend als Gullinbursti, dat door de mensen van Niðavellir wordt gebruikt om te vechten. Als je graag iets van deze nieuwe inhoud in actie wilt zien, kunnen zelfs beginnende summoners direct in het verhaal van Boek V springen. Door hoofdstuk 1 van boek V te voltooien, verdien je ook gratis een nieuwe mythische held: Reginn, prinses van Niðavellir.

Ad