Fire Emblem Heroes – Maandelijks betaald abonnement Feh Pass

Fire Emblem Heroes – Maandelijks betaald abonnement Feh Pass

Een nieuwe Fire Emblem Heroes Feh Channel-presentatie onthulde een grote verandering in de game. Een maandelijkse abonnementsservice komt binnenkort; Feh Pass.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Feh-pass

Het kost $ 9,49 / € 11,49 / £ 9,99 / $ 15,49 per maand. Degenen die zich abonneren kunnen 2 helden per maand krijgen, die Resplendent Heroes worden genoemd.

Deze personages zijn vergelijkbaar met de helden die zijn toegevoegd, maar ze hebben +2 voor al hun statistieken en outfits uit verschillende koninkrijken van het Fire Emblem-universum. Lyn, met het gewaad van het koninkrijk Nifl en Cordelia, zal een van de eerste twee schitterende helden zijn. Elke Lyn: Lady of the Plains-eenheid en Cordelia: Knight Paragon die je hebt, kunnen deze outfit dragen.

Andere Feh Pass-voordelen omvatten speciale Feh Pass-quests die twee keer per maand beschikbaar zijn, een functie voor automatisch starten waarmee je kaarten kunt herhalen tot je uithoudingsvermogen op is, een re-actfunctie waarmee je terug kunt keren naar het begin van de laatste beurt of de huidige beurt, en enige uitgebreide Summoner-ondersteuning voor nog 2 eenheden.

Meh-pass

Nintendo duikt echt in abonnementen als het gaat om hun mobiele games … maar tegen welke kosten? Is dit de Nintendo die we willen zien? Voor mij, zolang ze dit soort dingen alleen op mobiel houden (het platform waar ik niet op speel) zal ik daar geen probleem mee hebben. Maar in godsnaam, breng dit nooit naar de Nintendo Switch.

Ad