Fire Emblem Heroes – Mythic Hero Seiros komt op 28 januari

Fire Emblem Heroes – Mythic Hero Seiros komt op 28 januari

Nintendo heeft de nieuwste Mythic Hero Banner voor Fire Emblem Heroes aangekondigd. Deze keer is de Mythic Hero Seiros: Saint Of Legend.

Haar zal vergezeld gaan van andere 5-sterrenhelden van eerdere banners, allemaal met een grotere 8% vertoningspercentage! Bekijk de trailer hieronder voor een overzicht van haar vaardigheden en meer: ​​

video
play-rounded-fill

Over Seiros

Seiros, ook bekend als Rhea and the Immaculate One, is een belangrijk ondersteunend personage en antagonist in Fire Emblem: Three Houses, die fungeert als de oprichter, beschermgod en aartsbisschop van de kerk van Seiros.

Vanwege haar belangrijke rol in het verhaal, vooral samen met haar eigen twijfelachtige motieven en haar afdaling in schurkenstreek in de Black Eagle-route, kan Seiros worden beschouwd als een van de twee secundaire antagonisten (naast de Flame Emperor) in het algemeen spel ook.

Ze dient als deuteragonist in de Acadamy Phase (als Rhea) pre-timeskip, zij het met twijfelachtige motieven. In de War Phase post-timeskip fungeert ze als een gezinspeeld of een ondersteunend personage in de meeste routes, omdat ze de deuteragonist is (en de laatste baas nadat ze door de kerk is gegaan) in de kerkroute, een genoemd personage in de Blue Lion. route, en een hoofdpersoon in de Golden Deer-route