Fire Emblem Heroes – Nieuwste FEH Channel – Boek VI, aankomende eenheden en meer

Fire Emblem Heroes – Nieuwste FEH Channel – Boek VI, aankomende eenheden en meer

Nintendo heeft een nieuwe aflevering van FEH Channel uitgebracht, met informatie over aankomende updates voor Fire Emblem Heroes. De video bevat een eerste blik op het aanstaande Boek VI van het hoofdverhaal, dat zich afspeelt in Askr, het thuisland van de Order of Heroes. Het eerste hoofdstuk van deze nieuwe boog wordt aan het spel toegevoegd na de huidige onderhoudsperiode, samen met een nieuwe oproepbanner met nieuwe eenheden van Fire Emblem Awakening.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Bovendien onthulde de presentatie ook de nieuwe Summoner Duels-modus, waarin spelers elkaar kunnen uitdagen in synchrone PvP. Andere kleine updates die naar de game komen, zijn onder meer een profielkaartfunctie, verbeteringen aan het filteren van eenheden en meer.

Over Fire Emblem Heroes

Fire Emblem Heroes is een gratis te spelen tactisch rollenspel, ontwikkeld door Intelligent Systems en uitgegeven door Nintendo voor Android en iOS. De game is een mobiele spin-off van de Fire Emblem-serie met zijn personages en werd uitgebracht op 2 februari 2017. Fire Emblem Heroes ontving een aantal prijzen en nominaties in de categorieën “Beste mobiele game”.

Vanaf 2020 had de game wereldwijd meer dan $ 656 miljoen opgebracht, waarmee het de meest winstgevende mobiele game van Nintendo is.

Ad