Fire Emblem Heroes – Versie 6.2.0 patch notes

Fire Emblem Heroes – Versie 6.2.0 patch notes

Fire Emblem Heroes heeft een nieuwe update ontvangen van Intelligent Systems, die de game voorbereidt op een nieuw soort evenement.

Versie 6.2.0 patch-notes

■ Een nieuw evenement, Summoner Duels S, komt eraan!

Er komt een nog uitdagender Summoner Duels-evenement aan! Summoner Duels S gaat beginnen!

Summoner Duels S is een evenement waarin je kunt strijden om Glory te verdienen totdat je drie keer verliest, zoals Summoner Duels R. De hoofdregels zijn hetzelfde als Summoner Duels R, maar de sleutel tot de overwinning in Summoner Duels S ligt in zijn speciale vetoregel! Deze nieuwe regel voegt een extra hersenelement toe aan de spierkracht!

○ Teams bewerken

Als je Summoner Duels S wilt gaan spelen, moet je eerst een regiment vormen dat bestaat uit vier teams die elk uit vijf helden bestaan. Dat zijn in totaal 20 helden! Houd er rekening mee dat je alleen kunt vechten met een van de teams in je regiment, dus zorg ervoor dat je meerdere sterke teams vormt.

Regels voor Summoner Duels S-teams

・ Je kunt niet meer dan één held met dezelfde naam en epitheton aan je regiment toevoegen, zelfs als je twee verschillende exemplaren van dezelfde held gebruikt. Je moet een regiment van 20 verschillende helden vormen.

・ Je kunt verschillende Captain Skills uitrusten voor elk team binnen je regiment.

・ U kunt meerdere regimenten opslaan.

・ Je kunt je teams pas sturen als alle 20 plaatsen in je regiment zijn bezet.

・ Je kunt maar één held met een zang- of dansvaardigheid aan een team toevoegen.

・ Je kunt maar één held met een Heiland-vaardigheid aan een team toevoegen.

○ Teams veto uitspreken

Er is een speciale regel in Summoner Duels S waarmee je een veto kunt uitspreken over de teams van je tegenstander. Nadat je een match hebt gemaakt met een tegenstander, kies je welk team je in de wedstrijd wilt gebruiken door deze stappen te volgen.

1. Selecteer teams om hun veto uit te spreken

Kies twee van de vier teams van je tegenstander om je veto uit te spreken. De twee teams die je veto uitspreken, kunnen niet worden gebruikt in de wedstrijd. Tijdens deze stap kun je de statistieken van de tegenstanders of de kapiteinsvaardigheden niet bekijken.

2. Kies je team

Nadat beide spelers hun veto hebben uitgesproken, kiezen jij en je tegenstander een van de twee overgebleven teams in je regimenten om te sturen.

De tijdslimiet voor zowel stap 1 als 2 is 30 seconden. Als de tijdslimiet wordt overschreden, worden automatisch teams geselecteerd en begint het gevecht.

Houd er rekening mee dat om deel te nemen aan Summoner Duels S, je eerst de Fighter Badge moet verdienen, die je kunt krijgen bij Favor Battles. Je kunt de Fighter Badge verdienen op gunstniveau 225.

Behalve de vetoregel en de Fighter Badge die nodig zijn om deel te nemen, zijn de regels voor Summoner Duels S hetzelfde als voor Summoner Duels R.

・ Bonus legendarische en mythische helden

Ook voor Summoner Duels S worden elk seizoen drie bonus-legendarische of mythische helden ingesteld. Bonushelden verminderen de hoeveelheid Glorie die verloren gaat bij een verlies en maken één nederlaag per seizoen ongedaan.

Opmerking: als je ergens in je regiment een bonusheld hebt, zijn de bovenstaande effecten ook actief als je een team stuurt zonder de bonusheld erin.

・ Glorie

De Glory verdiend in Summoner Duels R en de Glory verdiend in Summoner Duels S zijn onafhankelijk van elkaar.

・ Niveau

Je niveau neemt ook toe naarmate je glorie toeneemt in Summoner Duels S. Je niveaus voor Summoner Duels R en Summoner Duels S worden afzonderlijk weergegeven op je profielkaart.

Het eerste Summoner Duels S-evenement is gepland op 17/2/2022 7:00(UTC)

Voor het eerste Summoner Duels S-evenement en alleen het eerste evenement ontvangen alle spelers die deelnemen de hoogste beloningen, ongeacht hun niveau en rang! Als je deelneemt aan een gevecht, ontvang je gegarandeerd dezelfde beloningen die je zou verdienen als je binnen Tier 24 en rang 1.000 zou zijn. Dit is een kans om veel Drakenbloemen, Goddelijke Codes en meer te krijgen, dus laat het niet aan je voorbij gaan!

Opmerking: vanaf de tweede Summoner Duels S worden de beloningen gebaseerd op je niveau en rang.

We zullen u informeren over de details over Bonus Legendary en Mythic Heroes, enz., in een Binnenkort-bericht voordat het evenement wordt gehouden.

■ Updates voor oproepingsgebeurtenissen

Zoals geïntroduceerd in Feh Channel (1 februari 2022), updaten we meerdere soorten oproepingsgebeurtenissen.

○ Sommige Special Heroes Revival-evenementen krijgen een nieuwe oproepcategorie

Een 4★ SH Special Rate-oproepcategorie met een aanvankelijke verschijningspercentage van 3% zal worden toegevoegd aan sommige toekomstige Special Heroes Revival-oproepevenementen. Het eerste evenement waarop het 4★ SH Special Rate wordt toegepast, is het Special Heroes Revival: Love Abounds-oproepevenement dat gepland staat op 21/2/2022 7:00(UTC)

Zie voor details de melding met de titel Feh Channel Supplement, Part 1: 4★ SH Special Rate.

○ We zullen de Wekelijkse Opwekkings-oproepevenementen verbeteren

Er worden in totaal 25 extra 5★-helden toegevoegd aan de pool van helden die verschijnen in wekelijkse opwekkingsevenementen, en ze verschijnen ook in de 4★ speciaal tarief-oproepingscategorie in andere oproepevenementen. Bovendien zullen er in de week die op 13/2/2022 7:00 (UTC) begint, elke week 2 wekelijkse opwekkingsevenementen worden gehouden.

Zie voor details de melding met de titel Feh Channel Supplement, Part 2: Improvements to Weekly Revival Summoning Focuss en hun schema.

○ We zullen Legendary en Mythic Heroes toevoegen aan Legendary & Mythic Hero Remix-oproepevenementen

Vanaf Ver. 6.2.0, Mythic Heroes zullen ook nieuwe vaardigheden hebben toegevoegd en ze zullen naast Legendary Heroes verschijnen in Legendary & Mythic Hero Remix summoning-evenementen! De zes Legendary en Mythic Heroes die worden toegevoegd, verschijnen vanaf nu niet meer in normale Legendary of Mythic Hero summoning-evenementen.

The Legendary & Mythic Hero Remix voor Ver. 6.2.0 zal beschikbaar zijn vanaf 2/12/2022 7:00(UTC)

We zullen ook het schema aanpassen voor de oproepingsevenementen van legendarische en mythische helden die aan het einde van elke maand worden gehouden.

Zie voor details de melding met de titel Feh Channel Supplement, Part 3: Legendary & Mythic Hero Remix.

■ Er worden nieuwe vaardigheden toegevoegd voor enkele legendarische en mythische helden

Van de helden die voorkomen in Legendary & Mythic Hero Remixes, krijgen Hríd: Icy Blade en Eir: Merciful Death nieuwe vaardigheden.

○ Nieuwe vaardigheden

・ B Vaardigheid

Bevriezing Seal II

Laat aan het begin van een beurt Atk/Def-7 en 【Guard】 toe aan vijanden van het vijandelijke team met de laagste resolutie en elke vijand binnen 2 velden van die vijanden door hun volgende acties.

【Bewaker】

Veroorzaakt speciale afkoellading -1 op doelwit per aanval tijdens de volgende actie. (Alleen de hoogste waarde toegepast. Wordt niet gestapeld.) Deze vaardigheid kan alleen worden uitgerust door de originele eenheid.

・ C Vaardigheid

Atk/Def Menace

Aan het begin van een beurt, als een eenheid zich binnen 4 velden van een vijand bevindt, brengt Atk/Def-6 aan de dichtstbijzijnde vijanden toe tijdens hun volgende acties en verleent Atk/Def+6 aan eenheid voor 1 beurt.

・ Een vaardigheid

Atk/Res Unity

Als een eenheid zich binnen 2 velden van een bondgenoot bevindt, geeft Atk/Res+5 en bonus aan Atk/Res tijdens gevechten = huidige straf op elk van die statistieken × 2. (Voorbeeld: als eenheid -7 straf heeft voor Atk, geeft Atk+19, voor een netto bonus van Atk+12.) Berekent elke statistische bonus onafhankelijk.

・ C Vaardigheid

Sprankelende boost+

Herstelt aan het begin van een beurt 20 HP aan bondgenoot die de meeste schade heeft toegebracht. (Exclusief eenheid.) Aan het begin van het gevecht van een bondgenoot, als de HP van een bondgenoot ≥ 50% is, geeft dit Res+5 aan bondgenoot tijdens gevechten. (Exclusief eenheid.)

Deze vaardigheid kan alleen worden uitgerust door de originele eenheid.

Hríd: Icy Blade en Eir: Merciful Death krijgen tegelijkertijd nieuwe wapenvaardigheden om te verfijnen, dus zorg ervoor dat je het gedeelte van deze melding met het label “Nieuwe wapenvaardigheden en te verfijnen wapens worden toegevoegd” in combinatie bekijkt met deze sectie.

■ Nieuwe Memento-evenementen worden toegevoegd aan Heroes Journey

Er worden nieuwe aandenken-evenementen toegevoegd!

■ De reeks tijdelijke gevechtshandleidingen wordt bijgewerkt

Met de release van Ver. 6.2.0 kunnen spelers Divine Codes (Ephemera 2) van evenementen verkrijgen en deze inwisselen uit een bijgewerkte reeks tijdelijke gevechtshandleidingen met behulp van de functie Compile Combat Manual.

Goddelijke codes (Ephemera 2) kunnen worden ingewisseld voor de volgende gevechtshandleidingen:

Opmerkingen:

・ De gevechtshandleidingen die in deze update zijn toegevoegd, kunnen worden gecompileerd tot 28/3/2022 6:59(UTC)

・ Goddelijke Codes (Ephemera 2) kunnen worden verkregen van gebeurtenissen die beginnen na de release van Ver. 6.2.0, terwijl Goddelijke Codes (Ephemera 1) nog steeds kunnen worden verkregen van gebeurtenissen die begonnen vóór de release van Ver. 6.2.0.

■ Nieuwe wapenvaardigheden en wapens om te verfijnen worden toegevoegd

De volgende helden kunnen deze nieuwe personage-specifieke wapenvaardigheden leren op 5★:

Tome of Reason

Held die deze vaardigheid kan leren: Lugh: Anima Child

Boog van Verdane

Held die deze vaardigheid kan leren: Jamke: Prince of Verdane

Orkaan Dolk

Held die deze vaardigheid kan leren: Legault: The Hurricane

・ De wapens hierboven kunnen worden geüpgraded in de wapenraffinaderij nadat ze zijn verkregen.

・ Om wapenvaardigheden te leren, tik je op Bondgenoten, dan op Bondgenootschapsgroei en vervolgens op Leervaardigheden.

De volgende wapens kunnen worden geüpgraded of extra speciale effecten krijgen door Arena-medailles en Divine Dew te gebruiken:

Gjöll

Held die deze vaardigheid kan leren: Hríd: Icy Blade

Droomboek

Held die deze vaardigheid kan leren: Camilla: Flower of Fantasy

Feestelijke Siegmund

Held die deze vaardigheid kan leren: Ephraim: Galant sprankelend

Lyfjaberg

Held die deze vaardigheid kan leren: Eir: Merciful Death

Opmerking: om toegang te krijgen tot de wapenraffinaderij, moet je boek I, hoofdstuk 13 in het hoofdverhaal wissen en vervolgens de tweede onderbrekingskaart, The Rite of Blades, wissen.

■ Aether Raids wordt bijgewerkt

○ Bij sommige structuren wordt de levelcap verhoogd.

・ Bright Shrine (O/D): tot niveau 9

○ Aether Resort wordt bijgewerkt.

・ Er worden twee nieuwe nummers toegevoegd aan de Concert Hall: “Before Battle” uit de Fire Emblem: New Mystery of the Emblem-game en “Melancholy Wyvern Generals Theme” uit de Fire Emblem: The Binding Blade-game.</p >

○ Er worden kaarten toegevoegd.

Nieuwe kaarten worden toegevoegd vanaf het seizoen dat begint op 2-8-2022 7:00(UTC)

■ De aanval van Mjölnir wordt bijgewerkt

○ De levelcap van een mechanisme zal worden verhoogd.

・ Summoner Aflame: tot niveau 5

■ Extra helden via Heroic Grails

De volgende helden kunnen worden opgeroepen met Heroic Grails:

・ Yen’fay: Blade Legend

・ Ignatz: Sneeuwlandschap Artiest

・ Kyza: Tijger van Fortuin

■ Het Colosseum wordt bijgewerkt

○ Het is mogelijk om je gunstniveau in gunstgevechten in Summoner Duels te verhogen tot 1.600.

○ We zullen nieuwe kaarten aan de Arena toevoegen.

Opmerking: de bovenstaande twee wijzigingen worden toegepast voor het seizoen dat begint op 2-8-2022 7:00(UTC)

■ Andere wijzigingen

○ De limiet voor Hero Merit wordt verhoogd van 7.000 naar 8.000.

○ We zullen Summoner Duels S-teams toevoegen aan de teammenu’s in Speciale teams bewerken en Vaardighedensets uitrusten.

○ We zullen de wapenvaardigheid van Neimi: Tearful Archer, Rapid-Crier Bow, aanpassen, zodat het effect functioneert zoals de vaardigheidsbeschrijving beschrijft. Zie voor details de melding Betreffende een probleem met de Rapid-Crier Bow-vaardigheid.

○ We zullen een probleem behandelen waarbij het werkelijke resultaat van gevechten met Elm: Retainer to Embla in sommige omstandigheden afweek van de gevechtsvoorspelling die bovenaan het scherm wordt weergegeven.

○ We zullen ervoor zorgen dat wanneer het apparaat is ingesteld om het donkere thema te gebruiken, het meldingenscherm ook in het donkere thema wordt weergegeven.

■ Aan spelers die een Android-apparaat gebruiken

Na de Ver. 6.2.0-update, Fire Emblem Heroes vereist Android OS 6.0 of hoger om te spelen.

Zie voor details de recente melding met de titel Belangrijke mededeling over ondersteunde Android-apparaten

Vanaf deze update hebben gebruikers op Android Android 6.0 of recenter nodig om de game te starten.

Verhelpt een probleem in de berekening van de gevechtsvoorspelling wanneer je deelneemt aan een gevecht met Elm: Retainer to Embla in Story Maps.

Verhelpt een probleem met de Rapid-Crier Bow-vaardigheid voor Neimi (Tearful Archer).

Verhelpt een probleem met profielkaarten waarbij de favoriete helden er niet op verschijnen na het spelen van Summoner Duels R.

Vanaf deze update zullen sommige Mythic Heroes ook extra vaardigheden kunnen leren: Eir (Merciful Death), Duma (God of Strength), Roy (Blazing Lion), Yune (Chaos Goddess), Alm (Saint-King) ), en Naga (Dragon Divinity)

Ad