Fire Emblem’s 30th Anniversary viering – Video met speciale stemacteurs

Fire Emblem’s 30th Anniversary viering – Video met speciale stemacteurs

De Fire Emblem-serie is nu officieel 30 jaar oud sinds de oorspronkelijke Japanse release. Om deze gelegenheid te vieren, brengt Nintendo binnenkort iets speciaals uit.

Nintendo heeft aangekondigd dat op 8 februari 2021 (07.00 uur PT / 10.00 uur ET) een speciale “feestvideo van openhartige, diepgaande discussies” met 7 stemacteurs die Fire Emblem-personages hebben ingesproken, zal worden uitgebracht.

Viering van het 30-jarig jubileum van Fire Emblem

Het begon allemaal met de release van Fire Emblem ™: Shadow Dragon & the Blade of Light die zijn allereerste Engelse port ontving.

Het was de eerste keer dat je Marth ontmoette en een aantal van de meest geliefde Fire Emblem-personages in hun 8-bits glorie rekruteerde terwijl je alle 25 hoofdstukken van dit klassieke tactische rollenspel van Famicom doorspeelde, gelokaliseerd en voor het eerst uitgebracht tijd voor een beperkte tijd.

Kies uit meer dan 50 speelbare personages en ontdek de wortels van de strategische gameplay die bepalend is voor de Fire Emblem-serie, kies de eenheden en klassen die geschikt zijn voor de missie en benader de personages op het slagveld om relaties te smeden en zelfs je leger aan te vullen. Een fout maken of een favoriete eenheid verliezen?

Met nieuw toegevoegde functies, zoals staten opslaan en terugspoelen, kun je de uitdaging aanpassen aan je speelstijl! Spring terug naar de jaren 90 met de Fire Emblem 30th Anniversary Edition, zolang de voorraad strekt, krijg je de jubileumeditie in handen, beschikbaar in beperkte hoeveelheden, voor een Fire Emblem-geschiedenisles!

Dit omvat een replica nestm-spel, pak art-stuk, een replica-speeldoos met een gelokaliseerde versie van de originele Famicom-handleiding, beschermhoes en wereldkaart, een mini Nintendo power retro verzamelobject, ingebonden 222 pagina’s tellende nalatenschap van archanea Deluxe-kunst boek en downloadcode voor games. Volg Marth op de reis waarmee het allemaal begon!

Van het verdedigen van het koninkrijk van talys tot het opnemen tegen de titulaire Shadow Dragon, de nederige held zelf moet klaar zijn om elke uitdaging aan te gaan. Gelukkig heeft hij een bekwame groep bondgenoten aan zijn zijde: Tiki, Minerva, de Whitewing Sisters en meer! Natuurlijk maakt Caeda, Princess of Talys, haar opwachting als een bekwame vechter en Marth’s liefdesbelang.

Maar waar zal Fire Emblem zich hierna wagen?