Fortnite Hoofdstuk 2 – Gelekt? – Nieuwe kaart- en bootvoertuigen

Fortnite Hoofdstuk 2 – Gelekt? – Nieuwe kaart- en bootvoertuigen

Onlangs in de Italiaanse iOS-app store, heeft een afbeelding ter promotie van de mobiele versie van Fortnite per ongeluk details gelekt over het volgende seizoen van de game.

Hoofdstuk 2

De afbeelding werd verwijderd uit de App Store kort nadat deze live was gegaan, maar dat weerhield het internet er niet van om het te catalogiseren en te ontleden. Zoals veel spelers hebben opgemerkt, lijkt de getoonde omgeving niet op de bestaande kaart, dus het lijkt waarschijnlijk dat de volgende fase van Fortnite.

Of het nu een nieuw seizoen is of een nieuw hoofdstuk, de kaart zal aanzienlijk evolueren of een tweede kaart introduceren. Na 10 seizoenen van Fortnite zou het niet verwonderlijk zijn om Epic de reeks slagvelden van de game uit te breiden.

De afbeelding toont ook twee boten die links over de rivier zoeven, wat erop zou kunnen wijzen dat er in het volgende seizoen watervoertuigen worden toegevoegd. Epic begint vermoedelijk met boten, maar het is gemakkelijk om je voor te stellen dat jetski’s of zelfs die jetpacks op water worden toegevoegd.

Ad