Fujifilm Instax-printer met Nintendo-thema

Fujifilm Instax-printer met Nintendo-thema

Fujifilm en Nintendo hebben aangekondigd dat ze samenwerken voor de aanstaande New Pokemon Snap, die op 30 april op de Nintendo Switch verschijnt met een nieuw afdrukapparaat.

Het bedrijf kondigde de Instax mini Link-applicatie voor Nintendo Switch aan naast de speciaal voor de smartphoneprinter ontworpen “instax mini Link” (in het kort Link) om gamers in staat te stellen momenten vast te leggen uit de eerder genoemde New Pokemon Snap en andere Nintendo-games.

Er zijn veel sc√®nes die spelers willen behouden als screenshot, zoals een gedenkwaardig moment in “Animal Crossing: New Horizons”, een moment waarop ze een fase in “Super Mario” voltooien en perfecte ontmoetingen met Pok√©mon in New Pok√©mon Snap (wordt uitgebracht op 30 april 2021).

De nieuwe app maakt het mogelijk om eenvoudig een instax-afdruk te maken van dergelijke schermafbeeldingen of video’s, opgenomen in de Nintendo Switch, om een ‚Äč‚Äčverzameling afbeeldingen te starten of om de afbeeldingen te gebruiken om een ‚Äč‚Äčkamer te versieren, de wereld van een favoriet spel te brengen of karakter aan het dagelijks leven.

Over Fujifilms Link

Fujifilms Link is een smartphoneprinter die een Bluetooth-verbinding tot stand brengt met een smartphone via een speciale app om een ‚Äč‚Äčhoogwaardige instax-afdruk van een afbeelding op de smartphone te produceren. Met de app kunnen gebruikers een afbeelding bewerken, deze combineren met een verscheidenheid aan frames die bij de app worden geleverd, of het beste moment uit video halen en deze afdrukken. Het apparaat op de palmtop is compact en weegt slechts 200 gram voor uitstekende draagbaarheid. Sinds de lancering in oktober 2019 is de printer enorm populair geworden als hulpmiddel dat van elke fotomoment een leuke tijd maakt.

Naast de huidige manier om van de Link te genieten, kan de nieuwe speciale app ‘instax mini Link voor Nintendo Switch’ een instax-afdruk maken van een sc√®ne uit het spel, een screenshot van een gamekarakter of een geselecteerd videomoment opgeslagen in de Nintendo Switch.

Wanneer de gebruikers een afbeelding selecteren die is opgeslagen op de Nintendo Switch, wordt de QR-code weergegeven op het scherm van de Nintendo Switch. Wanneer de gebruikers het vervolgens scannen met de speciale app, wordt de afbeelding overgebracht naar de smartphone en weergegeven in de app. De afbeelding kan worden afgedrukt zoals deze is of bijgesneden.

Het schermontwerp van de app kan worden gekozen uit drie thema’s, zoals ‘Animal Crossing: New Horizons’, ‘Super Mario’ en New Pok√©mon Snap, zodat gebruikers kunnen genieten van de wereld van hun favoriete game of personage terwijl ze de app bedienen . De app wordt ook geleverd met 59 nieuwe frames, met personages uit de drie games, om toe te voegen aan 36 frame-ontwerpen die beschikbaar zijn in de huidige Link-app voor gebruik in de Frame Print-functie, waarin een afbeelding kan worden gecombineerd met een frame-ontwerp voor afdruk. Het stelt de gebruikers in staat om af te drukken met het designframe van hun favoriete game. De speciale app kan gratis worden gedownload.