Gamescom 2019 samengevat

Gamescom 2019 samengevat

Gamescom Keulen, Duitsland, 2018 was een week vol Nintendo-nieuws over de geweldige line-up op het Nintendo Switch-systeem.

Van details over de aankomende DLC voor de MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order-game tot diepe duiken in games zoals ASTRAL CHAIN ​​en The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition, het nieuws dat uit gamescom komt benadrukte de diepe bron van content die wordt aangevoerd naar Nintendo Switch dit jaar.

Terugblik op Gamescom 2019

  • De directeur van de Pokémon Sword- en Pokémon Shield-games, Shigeru Ohmori van GAME FREAK, gaf een kort videoboodschap voor fans en bood een nieuwe kijk op een van de steden in de Galar-regio. Pokémon Sword en Pokémon Shield lanceren exclusief voor Nintendo Switch op 15 november.
  • In MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order stappen spelers in de laarzen van de urban vigilantes bekend als Punisher, Blade, Moon Knight en Morbius, terwijl de Marvel Knights zich bij de alliantie voegen. Deze speelbare personages maken deel uit van DLC Pack 1 dat is inbegrepen bij de MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order Expansion Pass (apart verkrijgbaar), die ook een nieuwe modus bevat. In de Gauntlet-modus gaan maximaal vier spelers * snel een reeks coöp-uitdagingen aan om beloningen te verdienen. Daarnaast worden alternatieve outfits voor alle speelbare personages aan het spel toegevoegd via een reeks gratis updates, beginnend op 30 augustus met nieuwe outfits voor Spider-Man, Hulk en Captain Marvel. Zoals eerder aangekondigd in San Diego Comic-Con in juli, voegt de gratis update op 30 augustus ook Cyclops en Colossus toe als gloednieuwe speelbare personages.
  • Aankomende Nintendo Switch-game The Legend of Zelda: Link’s Awakening is nu beschikbaar voor pre-aankoop in de Nintendo eShop.
  • Retro-fans zullen dol zijn op de 2D-modus die naar Mario & Sonic komt tijdens de Olympische Spelen in Tokyo 2020. Naast 3D-evenementen kunnen spelers strijden in klassieke 2D-evenementen met behulp van grafische afbeeldingen die doen denken aan het NES-tijdperk. Bovendien werd onthuld dat Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020 op 5 november voor de Nintendo Switch zal lanceren.
  • Ridders, tovenaars en iedereen daar tussenin kunnen nu een gratis demo bekijken voor de DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition-game in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Wanneer de volledige game op 27 september wordt gelanceerd, wordt er ook een gratis Champion’s Pack meegeleverd. Door het pakket te downloaden krijgen spelers toegang tot handige items en leuke kostuums.

Bovendien werd meer informatie en spelmateriaal onthuld voor aankomende Nintendo Switch-games zoals ASTRAL CHAIN ​​(30 augustus), Luigi’s Mansion 3 (31 oktober), The Legend of Zelda: Link’s Awakening (20 september), The Witcher III: Wild Hunt – Complete editie (15 oktober), Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020 (5 november) en DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitieve editie (27 september).

Fans kunnen alle nieuwe Nintendo Presents-videocontent van gamescom inhalen op de gamescom 2019-website van Nintendo of Europe.

Nintendo Live

Nintendo of Europe organiseerde ook het Nintendo Live: Super Smash Bros. Ultimate – gamescom 2019 Invitational-toernooi. Fans kunnen het toernooi samenvatten op het YouTube-kanaal van Nintendo UK.

De vier Europese winnaars vliegen naar Japan voor de Super Smash Bros. Ultimate World Challenge Cup op 14 oktober bij Nintendo Live in Kyoto, waar ze het opnemen tegen gekwalificeerde teams uit Japan en Noord-Amerika, en andere topspelers.