Gamescom 2020 – Niet geannuleerd (voorlopig)

Gamescom 2020 – Niet geannuleerd (voorlopig)

Koelnmesse,  de organisatoren van de jaarlijkse Gamescom-conventie, hebben een aankondiging gedaan in het licht van de aanhoudende uitbraak van het coronavirus.

Volgen autoriteiten

De organisatoren hebben bevestigd dat er momenteel geen plannen zijn om het evenement te annuleren en dat de voorbereidingen op dit moment worden voortgezet. Afhankelijk van wat de autoriteiten te zeggen hebben, kunnen er natuurlijk dingen veranderen in de toekomst.

Over restitutie van tickets

Als het evenement wordt geannuleerd, vergoedt Gamescom alle kaarten die verkocht zijn.

Over Gamescom

Gamescom is een vakbeurs voor videogames die jaarlijks wordt gehouden in de Koelnmesse in Keulen, Noordrijn-Westfalen, Duitsland. Sinds 2018 wordt het georganiseerd per spel – Verband der deutschen Games-Branche. En daarvoor door de Bundesverband Interaktive Unterhaltungssoftware (BIU).

Het vervangt de Games Convention, gehouden in Leipzig, Saksen, Duitsland. Gamescom wordt door veel ontwikkelaars van videogames gebruikt om aankomende games en game-gerelateerde hardware tentoon te stellen.

Gamescom is ‘s werelds grootste gamingevenement (gemeten naar tentoonstellingsruimte en aantal bezoekers) met 370.000 bezoekers en 1037 exposanten uit 56 landen die de show in 2018 bijwoonden [en de grootste gamingnieuwsbeurs van het jaar wereldwijd.