GamesTM en GamesMaster stoppen

GamesTM en GamesMaster stoppen

Het lijkt erop dat het einde van een tijdperk voor het videogamemagazine voor de deur staat. We zeggen dit omdat twee van de langstlopende videogamebladen in Groot-Brittannië hebben aangekondigd dat ze stoppen.

Die tijdschriften zijn de directe concurrenten van EDGE; GamesTM en de informatieve GamesMaster. Future, het bedrijf dat beide tijdschriften bezit, heeft aangekondigd dat het personeel zal worden samengevoegd met andere publicaties.

GamesTM werd gelanceerd in 2002 en GamesMaster werd al in 1993 gelanceerd.

Verklaring Future

Ondanks de sterke prestaties van het bedrijf in het algemeen, zijn GamesTM en GamesMaster helaas niet langer winstgevende onderdelen van het bedrijf. De beslissing was buitengewoon moeilijk, maar iedereen hier is enorm trots op wat de tijdschriften in hun leven hebben bereikt.

Terwijl we zien dat de markt voor gedrukte media kleiner wordt, is het iets wat we nog steeds in ons hart koesteren. We waren grote fans van Nintendo (officieel) Magazine, Nintendo Power en N64 Magazine, maar de tijden zijn gewoon veranderd.

Daarom zijn we zelf deze website begonnen in een nog steeds evoluerende tijdschrift stijl. Ik hoop dat we in staat zullen zijn om de concurrentie en de test der tijd te doorstaan.