GDC Summer 2020 Digital – bevestigd voor augustus

GDC Summer 2020 Digital – bevestigd voor augustus

Het team achter GDC Summer 2020 heeft hun nieuwe plannen voor het digitale evenement van dit jaar uitgewerkt. Zoals aangekondigd op hun officiële website, is GDC Summer 2020 nu een digitaal evenement dat plaatsvindt in augustus.

De vermelde data zijn “4-6 augustus”, hoewel er geen verdere details bekend zijn over hoe het digitale evenement zal worden gehouden.

GDC Summer 2020-verklaring

We hebben de afgelopen maanden voortdurend de beste manieren geëvalueerd om de game-ontwikkelingsgemeenschap van dienst te zijn, nu de wereld zich blijft aanpassen aan de ontwikkelingen.

We kijken er erg naar uit om elkaar zo snel mogelijk weer persoonlijk te ontmoeten, maar we gaan door met een plan om GDC Summer om te vormen tot een volledig digitaal evenement om onze gemeenschap zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Aangezien zoveel game-ontwikkelaars werken op afstand en online samenwerking omarmen, zijn we geïnspireerd om GDC aan te passen en te leveren in een digitaal formaat dat beschikbaar zal zijn voor iedereen met een internetverbinding en hard zal werken om de hoge kwaliteit te leveren inhoud en netwerkmogelijkheden die GDC-bezoekers gewend zijn.

We geloven in de kracht van het verzamelen van onze gemeenschap om onze industrie te delen, te inspireren en te versterken en we doen er alles aan om die mogelijkheid in augustus te bieden. We kijken ernaar uit om binnenkort meer informatie over GDC Summer te delen.

Ad