Geoff Keighley – slaat E3 2020 over

Geoff Keighley – slaat E3 2020 over

De Video Game Awards-evenementpresentator en -journalist Geoff Keighley heeft aangekondigd dat hij niet aanwezig zal zijn op de E3 2020.

p> Dit is de eerste keer in 25 jaar dat Geoff niet aanwezig of presenteert. Hij voelt zich niet gelukkig met het evenement. En het lijkt erop dat E3 nu alleen maar hit na hit wordt.

Nintendo zelf moet zijn plannen voor het evenement van dit jaar nog aankondigen, maar we weten tenminste dat ze aanwezig zullen zijn, omdat ze zich hebben verbonden om in een bepaalde vorm of hoedanigheid aanwezig te zijn. Maar moeten we vragen hoe lang ze dat zullen doen?

E3 moet innoveren

Laten we eerlijk zijn, E3 is iets waar we als gamers allemaal naar uitzien en naar uitkijken. Maar veel maakt het nog steeds een vloer show. En voor iemand die zijn deel van de vloer shows heeft bezocht, maar helaas niet E3. Ze zijn cool ALS je aanwezig kunt zijn. Je mist heel veel als je alleen momenten krijgt te zien die officieel online komen.

In dat opzicht denk ik dat Geoff gelijk heeft, E3 moet misschien hun digitale aanwezigheid en interactie flink opvoeren.

Over de beslissing van Geoff is hij heel open en vocaal geweest over alles op Twitter. Als je vragen hebt, stel ze dan aan hem, want hij lijkt er echt te zijn om eerlijke / inzichtelijke antwoorden te geven.