Golden Mega Man 11 amiibo’s zijn geleverd

Golden Mega Man 11 amiibo’s zijn geleverd

Een paar maanden geleden organiseerde Capcom een speciale wedstrijd waarbij ze de winnaars een kans gaven om een zeer beperkte Golden Mega Man 11 amiibo te winnen in Japan.

Een editie van 10

Hoe zeldzaam nou … eigenlijk maar 10 exemplaren. Wij maken geen grapje, slechts 10 van deze speciale amiibo zijn er gemaakt, waardoor het een echt zeldzaam juweeltje is.

Capcom kondigde aan dat ze alle 10 Golden Mega Man 11 amiibo aan de winnaars hebben geleverd, zodat we nu ook een eerst blik kunnen werpen ophoe ze er in het echt uitzien;

Zoals je op de foto’s kunt zien, komt de amiibo in dezelfde standaardverpakking als de gewone. Het heeft een goudachtige afwerking vergelijkbaar met de Gold Mario amiibo.

Ze doen niets bijzonders voor zover we weten … maar het is een van de ultieme verzamelobjecten. Verwar het dan ook niet met de Golden Mega-man Amiibo ( https://www.nintendo.com/amiibo/detail/mega-man-gold-edition-amiibo ) die exclusief deel uitmaakte van de Mega Man Collector’s Edition. Deze is veel en veel zeldzamer.

Ad