GoldenEye 007 trademark uitgebreid, remaster komt eraan?

GoldenEye 007 trademark uitgebreid, remaster komt eraan?

GoldenEye 007, de legendarische Nintendo 64-shooter, zou al heel lang een remaster krijgen, en nu is er een tweede verlenging verleend voor een patent voor “downloadbare elektronische gamesoftware”. De game was moeilijk opnieuw te maken vanwege verschillende handelsmerkconflicten die zijn ontstaan ​​tussen meerdere rechthebbenden, waaronder Nintendo, Microsoft en MGM.

Omdat de James Bond-franchise dit jaar echter zijn 60e verjaardag viert, is dit het ideale moment om GoldenEye 007 uit zijn pensioen te halen. Er werden zeldzame ontwikkelaars waargenomen die Xbox-prestaties verdienden voor een GoldenEye 007-remake in januari, wat het meest recente bewijs was van de remaster.

Laten we hopen dat alle drie de bedrijven kunnen samenwerken om dit te realiseren.

Over GoldenEye 007

Rareware’s GoldenEye 007 is een grote hit en het is eenvoudig te begrijpen waarom. Dit is meer dan een filmaanpassing; het heeft zijn plaats als bestseller op zichzelf verdiend. Het gezichtspunt van de first-person shooter zal fans van Doom en Quake bekend voorkomen, maar daar houden de overeenkomsten op. James Bond 007 is veel te stijlvol om zomaar alles op zijn pad te blazen en door te gaan naar het volgende niveau. Nee, als 007 moet de speler verschillende missies voltooien, elk met zijn eigen reeks doelen. Elke taak is grotendeels gebaseerd op de film, dus James moet vertrouwen op stealth en sluwheid, evenals op fysiek geweld. Als je echter een Kalashnikov-geweer ziet liggen, neem het dan mee.

De besturing is eenvoudig te leren, wat verbazingwekkend is gezien het brede scala aan activiteiten die de held op het scherm kan uitvoeren. James heeft de mogelijkheid om met verschillende snelheden te sprinten en te wandelen, maar ook om te bukken, te draaien, te verbergen, explosieven aan vijandige helikopters te bevestigen en te voorkomen dat deuren opengaan. De auto-aim-functie, die als optie beschikbaar is, is erg handig. Natuurlijk is James Bond een meester in een breed scala aan wapens. Van de betrouwbare Walther PPK (met geluiddemper) tot dubbele sets volautomatische machinegeweren, je kunt ze allemaal gebruiken.

Briefdossiers voor elke missie zijn opgenomen in de trouwe toewijding van het spel aan de Bond-traditie, samen met geintjes van Q en flirterige complimenten van Moneypenny. De 3D-weergave van de omgeving en personages van de film is ook nogal verbazingwekkend. Het is duidelijk dat de Rareware-crew tijd op de set heeft doorgebracht met digitale camera’s.

De opmerkelijke kunstmatige intelligentie van de tegenstanders van de game is een van de onderscheidende eigenschappen van de game. Squads zullen zich haasten om alarm te slaan als ze worden aangevallen. Als ze het halen, zijn er versterkingen onderweg. Vijandelijke troepen reageren met zenuwslopend realisme wanneer ze worden neergeschoten of opgeblazen. Volgens Rareware worden, afhankelijk van waar de soldaat wordt neergeschoten, meer dan 30 verschillende animatieroutines geactiveerd. Er zijn zes slimme multiplayer-modi waarin maximaal vier spelers het als teams of solo-agenten kunnen schieten voor degenen die van de uitdaging van menselijke tegenstanders houden.