GoldenEye 25 – Fan Project – geannuleerd omdat ontwikkelaars moeten stoppen

GoldenEye 25 – Fan Project – geannuleerd omdat ontwikkelaars moeten stoppen

GoldenEye 007 voor de Nintendo 64, oorspronkelijk uitgebracht in 1997, wordt vaak beschouwd als een van de meest productieve shooters van die tijd.

Het was een toonbeeld van grootsheid in games en wie kon het aantal uren vergeten dat werd doorgebracht in een tv-box met je vrienden pijnlijk met hun ogen dichtgeknepen terwijl het scherm werd opgesplitst in 4 kleine vierkanten voor de multiplayer.

Persoonlijk was ik meer in de campagnemodus en 00 agentmodus.

Over GoldenEye 25

Maar om te laten zien dat Goldeneye nog steeds hoog aangeschreven staat, werden fans van het spel ontwikkelaars van het fanproject GoldenEye 25.

video

Het was een onofficiële remaster van de game die deze maand naar de pc zou komen – ze hebben echter een stoptermijn ontvangen van de IP-houder van GoldenEye, MGM. Ze moeten helaas de ontwikkeling van het project stopzetten en hun sociale media-accounts voor de game verwijderen.

Maar wacht

Gelukkig is het niet allemaal kommer en kwel. Hoewel het team hun shooter met GoldenEye-middelen niet kan uitbrengen, gaan ze een titel uitbrengen onder een andere projectnaam met andere middelen. Hun inspanningen zijn in ieder geval niet volledig verspild!

video

Ik wou dat ze het konden porten naar de Nintendo Switch.