Grasshopper Manufacture – 5 nieuwe games in productie, waarvan 3 nieuwe IP’s

Grasshopper Manufacture – 5 nieuwe games in productie, waarvan 3 nieuwe IP’s

Grasshopper Manufacture, de studio onder leiding van de veelgeprezen ontwerper van videogames SUDA51, heeft vijf nieuwe videogames in productie en drie daarvan zullen nieuwe IP’s zijn.

Het nieuws werd aangekondigd door SUDA51 in een No More Heroes 3-lanceringslivestream waarin hij ook zei dat ze zich willen concentreren op hun eigen IP’s, omdat ze niet de franchiserechten bezitten voor hun spraakmakende games zoals Killer7, No More Helden, enz.

Over de No More Heroes-franchise

SUDA51 zei in dezelfde stream ook dat de No More Heroes-franchise voor 5 jaar door Marvelous aan hen werd gegeven. Die vijf jaar zijn nu voorbij en de rechten voor het IP zijn nu teruggegeven aan Marvelous.

No More Heroes is een action-adventure hack en slash-videogame uit 2007 voor de Wii. Het is ontwikkeld door Grasshopper Manufacture en uitgegeven door Marvelous Entertainment, Ubisoft en Rising Star Games. Het spel werd geregisseerd, ontworpen en geschreven door Goichi Suda, ook bekend onder zijn bijnaam Suda51. De game volgt Travis Touchdown, een fan van videogames en anime die een straal-katana wint in een veiling, van waaruit hij per ongeluk betrokken raakt bij de United Assassins Association en gedwongen wordt om moordenaars met een hogere rang te doden om te voorkomen dat andere moordenaars zich op hem richten.< /p>

Een vervolg, No More Heroes 2: Desperate Struggle, werd uitgebracht voor de Wii in 2010. De titel Travis Strikes Again: No More Heroes werd uitgebracht voor de Nintendo Switch in 2019. De volgende hoofdtitel, No More Heroes III, werd aangekondigd op E3 ​​2019 en werd op 27 augustus 2021 uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Ad