Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX – RoRo Melodies Soundtrack

Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX – RoRo Melodies Soundtrack

Amazon Japan en Inti Creates openden pre-orders voor de Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX – RoRo Melodies Soundtrack – die op 15 januari 2020 wordt gelanceerd.

De CD bevat volledige versies van alle vocale nummers uit de game, gezongen door Copen’s partner Lola.

RoRo Melodies Soundtrack – Track List

 1. Heart Beat (Instrumental track)
 2. Countdown: 3-2-1-0
 3. Resonating Hearts
 4. Kindled Spirits
 5. Original Chord
 6. Raison d’Etre
 7. Inner Alarm
 8. Igniter
 9. Chronicle of Our Lives
 10. Searchlight
 11. Luminous Promise
 12. Beyond Probability

Over Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX

Inti Creates brengt je snelle en stijlvolle 2D-actie zoals je die nog nooit eerder hebt gezien! Ervaar het toppunt van 2D-actie met Luminous Avenger iX!

Snelle, stijlvolle 2D-actie eXplodeert de scène!

De held, Copen, kan vijanden binnenstormen om ze vast te zetten zodat zijn schoten hun doel nooit missen. Stel je vindingrijkheid op de proef en je kunt zijn “Bullit Dash” gebruiken om door podia te vliegen zonder de grond te raken! Je hebt veel tools tot je beschikking, dus zoek een stijl die voor jou werkt en verover elke fase met stijl.

Verwerven EX-wapens van bazen voor eXtreme vuurkracht!

Elke baas heeft een unieke superkracht die een “Septima” wordt genoemd en die hun speciale vaardigheden ondersteunt. Wanneer Copen een baas verslaat, kopieert zijn partnerrobot Lola die Septima’s en geeft hem toegang tot een nieuw wapenarsenaal. Elke baas heeft een zwak voor een van deze EX-wapens, dus maak er goed gebruik van!

Gebruik een breed scala aan vaardigheden waarmee spelers van alle niveaus kunnen eXcel!

Wanneer Copen 0 HP bereikt, is er een kans dat zijn partner Lola hem nieuw leven inblaast – perfect voor iedereen die een tweede kans wil! Schiet met stijl en precisie door podia om Kudos-punten te verdienen! Verzamel meer dan 1000 Kudos en Lola transformeert en zingt voor jou, dus schiet voor de sterren en ga voor een hoge score! Hoge scores ontgrendelen ook flitsende score resultaatschermen die u kunt delen op sociale media!

Ervaar het verhaal van mensen die overleven in een wereld waar ze op de rand van eXtermination staan!

De held Copen zweert een groep kinderen te beschermen die in de ruïnes van de samenleving overleven en zich in de schaduw verbergen voor de waakzame ogen van het almachtige Sumeragi Institute. Tot overmaat van ramp doemt de dreiging van de elitesoldaten van Sumeragi, The Falcons, op. Ontmoet een enorme cast van kleurrijke personages die doorschijnen in dit donkere verhaal.

Ad