Herbevoorrading van Animal Crossing Amiibo-kaarten aangekondigd voor september 2021 (VS)

Herbevoorrading van Animal Crossing Amiibo-kaarten aangekondigd voor september 2021 (VS)

Nintendo Of America heeft aangekondigd dat Animal Crossing Amiibo-kaarten dit jaar terugkeren naar Noord-Amerikaanse retailers. Deze kaarten kunnen worden gebruikt met alle compatibele Animal Crossing-spellen, waaronder Animal Crossing: New Horizons, waar ze kunnen worden gebruikt om specifieke dorpelingen naar je eiland uit te nodigen.

Series 1-4 komen terug

Stel je eens voor. Een zacht briesje waait voorbij terwijl een nieuwe dag aan de horizon verschijnt. Een bord van Nook Inc. in de buurt van de kust van je eiland verklaart trots: “Deze plek is gereserveerd voor het nieuwe huis van maarschalk.” Of misschien is je nieuwe buurman Goldie of Marina … Of misschien zelfs Bob, de relaxte lavendelbewoner met charme over!

In de Animal Crossing: New Horizons-game voor het Nintendo Switch-systeem biedt elke dag op je paradijselijke eiland nieuwe mogelijkheden – en soms kunnen bewoners ook genieten van de geneugten van het dagelijks leven.

In begin september beginnen geselecteerde Target-winkels met het aanvullen van de originele Animal Crossing Series 1-4 amiibo-kaarten. Elk Series 1-4 amiibo-kaartpakket is te koop voor een adviesprijs van $ 5,99 en bevat vijf gewone bewonerskaarten en één speciale personagekaart. Je kunt deze levendig ontworpen amiibo-kaarten gebruiken in compatibele Nintendo Switch-games, waaronder Animal Crossing: New Horizons.

In Animal Crossing: New Horizons kunnen deze amiibo-kaarten worden gebruikt om bewoners op je eiland uit te nodigen. Je kunt zelfs de personages van je amiibo-kaarten uitnodigen op Harv’s Island voor een leuke fotosessie in Photopia.

Doelwinkels bieden momenteel ook de exclusieve Animal Crossing Sanrio-samenwerkingspakketten aan voor een adviesprijs van $ 5,99 per stuk. Elk pakket bevat zes amiibo-kaarten met bewoners van Animal Crossing, geïnspireerd door populaire Sanrio-vrienden zoals Hello Kitty, Pompompurin en Cinnamoroll. Naast de functies van Animal Crossing Series 1-4 amiibo-kaarten, kun je met deze Animal Crossing Sanrio Collaboration-amiibo-kaarten ook schattige in-game items met Sanrio-thema bestellen.

Met al deze Animal Crossing-amiibo-kaarten beschikbaar, is dit een geweldige kans voor degenen die nieuw zijn in het spel om te beginnen met verzamelen. Of je kunt van deze kans gebruik maken om wat reservepakketten op te halen om je verzameling bewoners af te ronden!