Het onvertelde verhaal van Mario’s familie: ongebruikte ontwerpen van Nintendo voor de nieuwe Super Mario Bros.-film

Het onvertelde verhaal van Mario’s familie: ongebruikte ontwerpen van Nintendo voor de nieuwe Super Mario Bros.-film

Samenvatting

De nieuwe Super Mario Bros.-film biedt een frisse kijk op het geliefde personage en zijn universum. Door ongebruikte karakterschetsen van Nintendo op te nemen, konden de filmmakers Mario en zijn gezin portretteren als echte mensen met echte problemen. Mario’s familieleden spelen een essentiĆ«le rol in de verhaallijn en geven diepte en complexiteit aan de film. De filmische weergave van Mario als een echte persoon wijkt aanzienlijk af van zijn gebruikelijke karakteriseringen en biedt een nieuw perspectief op het iconische personage.


Super Mario Bros. is sinds het begin een integraal onderdeel van de game-industrie en heeft met talloze games en spin-offs een enorme schare fans verzameld. De afgelopen tijd heeft Super Mario Bros. een uitstapje gemaakt naar de filmwereld, met als nieuwste aanbod de nieuwe Super Mario Bros.-film. De film is geregisseerd door Aaron Horvath, die enkele interessante details over de film heeft onthuld, met name over Mario’s familie.

PS: we hebben ze niet opgenomen omdat we niets willen bederven.

Filmvoorstelling van Mario als een echte persoon

Horvath onthulde dat Nintendo de filmmakers voorzien had van ongebruikte karakterschetsen van Mario’s ouders. Hierdoor kon de film het Mario-universum in een nieuw licht verkennen, door zich te concentreren op Mario’s familie en hem af te schilderen als een echt persoon met echte problemen. Deze realistische weergave van Mario wijkt aanzienlijk af van zijn gebruikelijke karakteriseringen, waar hij uit een pijp verschijnt en “Wahoo!” en begint aan zijn avontuur.

De nieuwe film pakt het anders aan en laat Mario zien als een driedimensionaal personage met familieleden die een belangrijke rol spelen in de verhaallijn. Deze verandering van perspectief was essentieel voor de filmische weergave van Mario en zijn familie.

De rol van Mario’s familie in de verhaallijn en het Mario-universum

De opname van Mario’s familie in de film is niet alleen voor de show. Het is een essentieel aspect van de verhaallijn en het Mario-universum. De film laat de familieleden van Mario, inclusief zijn ouders en opa, gedetailleerder zien dan ooit tevoren. Volgens Horvath waren de schetsen voor Mario’s vader een Ć©Ć©n-op-Ć©Ć©n ontwerpaanpassing van Nintendo’s originele Mario’s vader-ontwerp. De schets voor Mario’s moeder vereiste nog een paar wijzigingen, maar het kwam nog steeds erg dicht bij het oorspronkelijke ontwerp.

Horvath onthulde ook dat Mario’s opa in de film iets meer op Mario lijkt, maar dat hij vroeger een bokser was of zoiets. De andere familieleden weken een beetje af van hun ontwerpen, maar Mario’s vader en moeder waren heel close.

De film portretteert Mario’s familieleden als echte mensen met echte problemen, net als Mario zelf. De familieleden zijn essentieel voor de verhaallijn en geven diepte en complexiteit aan de film.

Karakterschetsen van Nintendo

Een van de meest interessante aspecten van de nieuwe Super Mario Bros.-film is de opname van ongebruikte personageontwerpen van Nintendo. Het bedrijf had jaren geleden schetsen gemaakt van Mario’s ouders, maar die werden nooit gebruikt. Voor de nieuwe film werden deze schetsen uit de kluis van het bedrijf gehaald en gebruikt om de personages te creĆ«ren.

Door de ongebruikte personageontwerpen konden de filmmakers dieper in het Mario-universum duiken en Mario’s familie in een nieuw licht bekijken. De schetsen voor Mario’s vader en moeder kwamen dicht in de buurt van de originele ontwerpen en gaven een authentieke weergave van de personages.

Conclusie

De nieuwe Super Mario Bros.-film biedt een nieuw perspectief op het Mario-universum, in het bijzonder op Mario’s familie. Door ongebruikte karakterschetsen van Nintendo op te nemen, portretteert de film Mario’s familieleden als echte mensen met echte problemen, waardoor de verhaallijn diepte en complexiteit krijgt. De filmische weergave van Mario als een echte persoon is een belangrijke afwijking van zijn gebruikelijke karakteriseringen en geeft een frisse kijk op het geliefde personage.

Veelgestelde vragen
  • Wie heeft de nieuwe Super Mario Bros.-film geregisseerd?
    • De nieuwe Super Mario Bros.-film is geregisseerd door Aaron Horvath.
  • Wat is de betekenis van het opnemen van Mario’s familie in de film?
    • De opname van Mario’s familie in de film geeft diepte en complexiteit aan de verhaallijn en laat Mario zien als een echt persoon met echte problemen.
  • Wat zijn de karakterschetsen van Nintendo?
    • De karakterschetsen van Nintendo zijn ongebruikte ontwerpen voor Mario’s ouders, die aan de filmmakers zijn verstrekt voor de nieuwe Super Mario Bros.-film.
  • Hoe portretteert de film Mario’s familieleden?
    • De film portretteert Mario’s familieleden als echte mensen met echte problemen, en geeft een authentieke weergave van de personages.