Image & Form – Binnenkort iets speciaals

Image & Form – Binnenkort iets speciaals

Image & Form, de ontwikkelaars van de SteamWorld-serie, hebben een speciale aankondiging gepest op hun officiële Twitter-account.

De speciale aankondiging zal ergens volgende week worden gemaakt. Triest om te zeggen dat ze niet vermeldden of het gerelateerd is aan de SteamWorld-serie, dus we moeten wachten en uitvinden waar die aankondiging over gaat.

Over Image & Form

Image & Form International Aktiebolag is een Zweedse ontwikkelaar van videogames gevestigd in Göteborg. Opgericht door Brjánn Sigurgeirsson in 1997, begon het bedrijf met het ontwikkelen van educatieve software voordat in 2009 werd overgestapt op videogames. Image & Form is vooral bekend om zijn SteamWorld-serie, die in september 2017 zijn nieuwste release had met SteamWorld Dig 2.

Op 25 januari 2018 kondigde Image & Form aan dat het samen met Zoink, een andere studio in Göteborg, een nieuw moederbedrijf had opgericht genaamd Thunderful en een nieuw zusterbedrijf genaamd Thunderful Publishing dat de studio’s met publicatietaken zal helpen en ook naar spellen van derden door andere ontwikkelaars.

Image & Form is nog steeds een apart bedrijf met een toegewijd ontwikkelingsteam en zal doorgaan met het ontwikkelen van zijn eigen games in de SteamWorld-franchise.

Ad