Indie Live Expo 2022 – 21-22 Mei

Indie Live Expo 2022 – 21-22 Mei

Indie Live Expo 2022 zal plaatsvinden op 21-22 mei, volgens Ryu’s Office. Het evenement duurt twee dagen en omvat twee verschillende shows.

De eerste zal op 21 mei worden uitgezonden en zal “momenteel beschikbare indiegames bevatten die fans nu kunnen spelen, inclusief informatie en een focus op gameplay-beelden”, aldus de beschrijving van de show. De tweede aflevering, die op 22 mei te zien zal zijn, bevat ‘werelddebuut van gloednieuwe, niet-openbaar gemaakte games, evenals aanvullende informatie over eerder aangekondigde titels’, live optredens en een speciaal ‘INDIE Studios Around the World’-segment .

“SOL CRESTA van PlatinumGames Inc., Turbo Overkill van Apogee Entertainment, Unpacking van Humble Games, DEEEER Simulator van PLAYISM: Your Average Everyday Deer Game, Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly en meer” waren enkele van de games die werden getoond op Indie Live Expo Winter 2021.

Op YouTube, Twitch en Twitter, evenals op andere te onthullen sites, wordt het evenement gestreamd in het Engels, Japans en Chinees. Er zijn geen specifieke speeltijden aangekondigd, maar we houden u op de hoogte zodra er nieuwe informatie beschikbaar is.

Over INDIE Live Expo

Dit is een informatief programma voor het beste nieuws over indiegames. Het wordt uitgezonden in 3 talen Japans/Chinees/Engels, en is bekeken door meer dan 28,6 miljoen mensen met meer dan 650 geïntroduceerde games. Een livestream waar elke indie-gamer tevreden mee zal zijn.

Over het INDIE Live Expo-bord

Wij zijn een organisatie die bestaat uit vrijwilligers die samenwerken om het bewustzijn van spelers met betrekking tot indiegames te vergroten. Deze commissie werd oorspronkelijk opgericht door Ryu’s Office – een bedrijf dat marketingoplossingen levert onder de vlag van ‘bijdragen leveren aan videogames’ – om het INDIE Live Expo-evenement te creëren.

Ad