INDIE Live Expo III – 5 Juni 2021

INDIE Live Expo III – 5 Juni 2021

Ryu’s Office bevestigde de datum voor INDIE Live EXPO III, die ze eind vorig jaar aankondigden.

De show belooft weer een nieuwe reeks gloednieuwe indietitels te introduceren, samen met enkele andere ‘must-see’-functies. Eerdere afleveringen van de EXPO bevatten verschillende nieuwe releases voor Switch, en we kunnen waarschijnlijk hetzelfde verwachten voor deze.

De show wordt uitgezonden op 5 juni 2021 en is beschikbaar via YouTube, Twitch en andere platforms.

INDIE Live Expo III-streamingplatforms

 • Engels
  • YouTube
  • Twitter
  • Twitch
 • Japans
  • YouTube
  • Twitter
  • Twitch
  • Niconico
 • Chinees
  • bilibili

Inhoud uitzenden

Opnieuw introduceren we een groot aantal indietitels. We zijn ook van plan om hete nieuwe games te presenteren die speciaal voor de uitzending zijn geselecteerd, en er is ook een speciaal projectensegment gepland. Er wordt ook gewerkt aan een hele reeks andere onmisbare functies, waaronder een segment met livemuziek en meer.

(Programmadetails worden op een later tijdstip bekendgemaakt.)

Tentoonstellingstitel Inzending Overzicht

We zijn momenteel op zoek naar spelinformatie die zal worden geïntroduceerd in de uitzending van “INDIE Live Expo 2021”. We verwelkomen vooral contact van degenen die hun nieuwste projecten tijdens het programma willen aankondigen. Informatie over titels die al zijn aangekondigd of die al beschikbaar zijn, is ook meer dan welkom, dus neem contact met ons op via de startpagina om informatie in te dienen voor games die je zou willen hebben geïntroduceerd.

De toegangsperiode loopt van 5 februari 2021 om 17:30 uur JST tot 19 april 2021 om 16:00 uur JST. Het inschrijfformulier is hier beschikbaar.

(Ingevoerde titels zullen ter overweging worden onderzocht door het INDIE Live Expo Board. Ook in het geval dat het aantal ontvangen inzendingen te groot is voor elke inzending om in het programma te worden opgenomen, zullen de in te voeren titels worden uitgekozen door het INDIE Live Expo Board.)

Nieuw officieel Engels Twitter-account en speciale campagne

Om het woord zo breed mogelijk te verspreiden onder indiegamers, hebben we een officieel Engels Twitter-account voor het evenement opgezet.

Om de opening van het officiële Engelse account te herdenken, houden we een speciale Follow- en Retweet-campagne.

Hoe mee te kunnen doen

Volg het officiële Engelse Twitter-account van INDIE Live Expo (@INDIELiveExpoEN).

Like en retweet de aangewezen tweet.

Er worden vijf gebruikers geselecteerd uit degenen die stap 1 en 2 hebben voltooid op 28 februari 2021 om 23:59 uur (PT) om een ​​set van vijf Steam-codes te ontvangen, elk één voor de titels Bright Memory, TOKOYO: The Tower of Perpetuity, DEEEER Simulator, Fight Crab en Mad Father. (Geleverd door PLAYISM.)

* Alleen degenen die het opgegeven account blijven volgen op de dag waarop de winnaar wordt geselecteerd, komen in aanmerking. Gebruikers die het account niet meer volgen op het moment van selectie, komen niet in aanmerking om te winnen.

* Winnaars krijgen bericht via een direct bericht op Twitter.

* Onze excuses, maar alleen inwoners van de Verenigde Staten komen in aanmerking voor het ontvangen van de sleutels.

We wilden de prijs voor iedereen over de hele wereld beschikbaar maken, maar toen we probeerden de wetten over de hele wereld te begrijpen, was het te moeilijk om ze allemaal te volgen.

Verzoek om sponsoring / samenwerking

Om ervoor te zorgen dat “INDIE Live Expo” kan blijven gedijen, zijn we momenteel op zoek naar sponsors / medewerkers, zoals hieronder beschreven.

Bedrijfssponsoring

We kunnen verdiensten bieden zoals de ontwikkeling van originele segmenten, uitzending van aankondigings- / advertentievideo’s en logo-weergave.

Neem gerust contact met ons op als je informatie hebt over indiegames of info / ondernemingen / groepen die nuttig of interessant zijn voor indiegamers.

De afsluitdatum (fase 1) is 31 maart 2021 om 23:59 uur JST. Vragen over sponsoring kunnen hier worden ingediend.

Uitgezonden supporters gezocht

We zijn op zoek naar bedrijven en individuen die geïnteresseerd zouden zijn in het uitvoeren van online simulcasts van de uitzending, ongeacht de taal of het platform.

Bedrijven / personen die het programma ondersteunen en meewerken, kunnen worden voorgesteld via de officiële evenementwebsite en / of tijdens de uitzending.

Het aanvraagformulier voor ondersteunende uitzendingen is hier beschikbaar. Ondersteunende uitzendingen zijn welkom van iedereen. Als u zelfs maar een beetje interesse heeft, neem dan gerust contact met ons op.

(Zolang er geen laster / laster met betrekking tot “INDIE Live Expo” en / of informatie / inhoud die schadelijk is voor indie-games en indie-game-gebruikers in de simulcast is opgenomen, staan ​​we graag gratis en onbeperkt gebruik van simulcasts toe voor de uitzending.)

Ad