Indie Live Expo Winter 2022 dit weekend

Indie Live Expo Winter 2022 dit weekend

Vanaf vandaag tot en met zondag 4 december wordt in Japan de jaarlijkse INDIE Live Expo gehouden. Zoals gebruikelijk zullen er livestreams zijn in zowel het Engels als het Japans. Je kunt het bekijken op sites als Twitch en YouTube, maar ook op tv. De INDIE Live Expo van vorig jaar was een enorm succes, met 57,5 ​​miljoen views van gamers over de hele wereld.

Over Indie Live Expo Winter 2022

Het eerste project van de nieuwe studio van Yosuke Shiokawa, Fahrenheit 213, wordt voor het eerst vertoond op ILE Winter 2022. Shiokawa staat bekend om zijn werk aan populaire games als Kingdom Hearts, Dissidia: Final Fantasy en Fate/Grand Order . Mindhack, een psychologische visuele roman gemaakt door VODKAdemo, zal er ook zijn, net als de avontuurlijke coöp BOKURA en het verhaalrijke avontuur The 13th Month, beide van Kodansha Games, en Rakuen, een diepgaand avontuur gemaakt door Laura Shigihara’s Morizora. Studio’s met hulp van 8-4. Er zullen nog veel meer verrassingen zijn in de meer dan 200 games die over beide dagen worden gespeeld.

DAG1:

Let’s Play toont games die al zijn uitgebracht of zich in Early Access bevinden. Kijk uit naar nieuws over updates en nieuwe inhoud voor bepaalde games, evenals functies over games die het spelen waard zijn van bekende mensen in de media, het maken van inhoud en de game-industrie. Leer zo veel mogelijk games in zo min mogelijk tijd met de terugkeer van de snelle INDIE Waves-segmenten. Deze segmenten bevatten tientallen games van videomakers over de hele wereld.

DAG2:

Awards zullen zich richten op zowel nieuwe titels met INDIE Live Premiere-segmenten als meer INDIE Waves-segmenten. Ook de winnaars van de derde jaarlijkse INDIE Live Expo Awards worden gehuldigd. Een groep internationale juryleden en publieksstemmen bepalen de winnaars in 10 categorieën, waaronder Game of the Year. De deadline voor bijdragen van het publiek is 3 december om 11:59 uur JST, en je kunt stemmen via deze link. Het nieuwste segment van INDIE Studios Around the World vindt plaats op DAY2 en richt zich op ontwikkelaars uit Korea.

‘J-mon’, een maker van inhoud en fan van onafhankelijke games, en ‘Bakusute Sotokanda Icchome’-lid Kaori ‘Kaotan’ Horiuchi zullen voor de tweede keer de Engelse uitzending van ILE Winter 2022 hosten. Komiek Atsugiri Jason, geboren in de Verenigde Staten maar woonachtig in Japan, is terug voor DAY2. Sponsors voor de show van dit jaar zijn onder meer Cygames, Shueisha Games, PlayStation, Mutan, UnknownX, Kodansha, Happinet, Freedom Games en meer.

Ryuta Konuma, de man die Ryu’s Office begon.

“Een groot aantal ontwikkelaars en uitgevers hebben hun games ingezonden voor de INDIE Live Expo van deze winter, en het was niet eenvoudig om degenen te kiezen die er zullen zijn. Steeds meer onafhankelijke makers tonen interesse in onze show, bedankt aan uw deelname en de niet-aflatende steun van onze sponsors en beschermheren. We zijn zo dankbaar voor het vertrouwen en de loyaliteit die de onafhankelijke gemeenschap ons heeft getoond.

De show wordt live uitgezonden in het Japans, Engels en Chinees op YouTube, Twitch, Twitter en bilibili.