Indie World Showcase 14 April 2021 samenvatting

Indie World Showcase 14 April 2021 samenvatting

De lente hangt in de lucht en de nieuwste indie-avonturen op Nintendo Switch staan ​​in volle bloei. Tijdens de nieuwste videopresentatie van Indie World heeft Nintendo 21 games van onafhankelijke ontwikkelaars gedetailleerd die naar de Nintendo Switch komen – waarvan er drie later uitkomen.

Indie-games die in de showcase te zien zijn, zijn onder meer Road 96, een procedureel verhaalgestuurd spel van DigixArt dat zal veranderen afhankelijk van de keuzes die je maakt; OXENFREE II: Lost Signals, een direct vervolg op het originele veelgeprezen bovennatuurlijke spel van Night School Studio; OlliOlli World, Roll7’s nieuwe skateboard-actiegame in de totaal knoestige OlliOlli-franchise, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, een zijwaarts scrollende beat ’em up die het legendarische ontwerp uit 1987 van de Turtles oproept; en The Longing, een experimenteel real-time avontuur van Studio Seufz dat vandaag wordt gelanceerd voor Nintendo Switch.

Bovendien begint vandaag een Indie World-uitverkoop in de Nintendo eShop, met kortingen op geselecteerde indiegames voor Nintendo Switch vanaf nu tot 25 april. Je kunt hier een volledige lijst met indiegames bekijken die in de actie voorkomen op de Nintendo-website.

video
play-rounded-fill

Indie World Showcase hoogtepunten

Road 96 van DigixArt

In een verhaalgericht spel met een mix van avontuur, verkenning en puzzels oplossen, vertelt Road 96 een procedureel verhaal met duizenden mogelijke paden om te bewandelen. Ontmoet personages uit alle lagen van de bevolking en leer hun verweven verhalen. De beslissingen die u neemt – zowel grote als kleine – kunnen uw ervaring drastisch veranderen. Er zijn veel wegen. Welke ga je nemen? Road 96 rijdt later dit jaar de Nintendo Switch op.

OXENFREE II: Lost Signals van Night School Studio

OXENFREE II: Lost Signals, uitgegeven door MWM Interactive, is een bovennatuurlijk verhalend avonturenspel over een onderzoeker die op spookachtige gebeurtenissen stuit. Vijf jaar na de gebeurtenissen in OXENFREE keert Riley terug naar haar geboorteplaats Camena om mysterieuze radiofrequentiesignalen te onderzoeken die merkwaardige storingen veroorzaken.OXENFREE II: Lost Signals komt naar Nintendo Switch in 2021.

OlliOlli World van Roll7

De gewaagde nieuwe inzending in de OlliOlli-serie is er! Scheur in OlliOlli World door de straten van Radland en zoek naar de mystieke skategoden in deze gelikte actieplatformgame. Met superstrakke bediening en een levelontwerp dat met je combo’s meegaat, zul je geweldige trucs hebben, kleurrijke personages ontmoeten en de verborgen geheimen van deze levendige en levendige wereld ontdekken. OlliOlli World komt deze winter uit voor Nintendo Switch.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge from Tribute Games

Met een mix van retro en moderne beelden, vindt Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge de vier favoriete schildpadden die tegen een serieuze schaal trappen in klassieke arcade-achtige beat-’em-up-actie. Maximaal vier spelers kunnen lokaal * of online spelen in dit geweldige spel, ontwikkeld door Tribute Games en uitgegeven door Dotemu, die ook Streets of Rage 4 en Wonder Boy: The Dragon’s Trap publiceerde. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge wordt later dit jaar uitgebracht voor Nintendo Switch.

The Longing van Studio Seufz

Met een prachtige handgetekende kunststijl en een intrigerend verhaal is The Longing anders dan alles wat je eerder hebt gespeeld. De grote wending: je hoeft niet echt te spelen om te zien hoe het afloopt. Maar dat betekent niet dat je er maar werkeloos bij moet blijven zitten. Als hoofdpersoon Shade moet je 400 dagen wachten voordat je koning ontwaakt. Terwijl je wacht, kun je donkere grotten verkennen, op tijd gebaseerde puzzels voltooien en items verzamelen. Begin nu met aftellen, want The Longing wordt later vandaag gelanceerd voor Nintendo Switch.

Annapurna Interactive

Twee nieuwe games van Annapurna Interactive, de bekroonde uitgevers van Florence en What Remains of Edith Finch, komen naar Nintendo Switch. Dit zijn slechts de nieuwste artistieke juweeltjes uit de toch al indrukwekkende gamesbibliotheek van de uitgever:

Hindsight door Annapurna Interactive

Hindsight van ontwikkelaar Joel McDonald is een aangrijpend verhaalspel over een oudere vrouw die herinneringen ophaalt aan haar familie. De objecten uit haar verleden dienen als portalen naar lang verloren gegane herinneringen en onthullen een beslissing die haar leven voor altijd heeft veranderd. Lees meer wanneer Hindsight dit jaar voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Last Stop van Annapurna Interactive

Last Stop van ontwikkelaar Variable State is een third-person avontuur voor één speler dat zich afspeelt in het moderne Londen, waar je speelt als drie afzonderlijke personages wiens werelden met elkaar in botsing komen te midden van een bovennatuurlijke crisis. Wat verbindt deze drie vreemden? Waar zal het lot hen naartoe leiden? Ontdek wanneer Last Stop in juli wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Aerial_Knight’s Never Yield van Aerial_Knight

Dit is niet jouw typische “hardloper” -game! Ren, spring, schuif en ren door een futuristisch Detroit in Tokio-stijl naar een verbluffende soundtrack als hoofdrolspeler Wally om te redden wat er nog over is van de toekomst. Aerial_Knight’s Never Yield glijdt op 19 mei naar de Nintendo Switch. Later vandaag is er een demo beschikbaar in de Nintendo eShop.

FEZ van Polytron

Gomez is een 2D-wezen dat in een 2D-wereld leeft. Of is hij? Wanneer het bestaan ​​van een mysterieuze derde dimensie aan hem wordt onthuld, wordt Gomez uitgezonden op een reis die hem naar het einde van tijd en ruimte zal brengen. Gebruik uw vermogen om door 3D-structuren te navigeren vanuit vier verschillende klassieke 2D-perspectieven. De veelgeprezen FEZ komt later vandaag uit voor Nintendo Switch.

Aztech Forgotten Gods from Lienzo

Als je op zoek bent naar een groots avontuur geïnspireerd door de Azteekse mythologie, hoef je niet verder te zoeken dan Aztech Forgotten Gods van de Mexicaanse studio Lienzo. Krijg krachtige armupgrades, doorkruis verschillende gebieden in een geavanceerde Meso-Amerikaanse metropool en ontmoet allerlei soorten personages om oude geheimen te ontdekken. Aztech Forgotten Gods verschijnt dit najaar op de Nintendo Switch.

There is No Game: Wrong Dimension from Draw Me A Pixel

Ondanks de titel is dit echt een spel! There is No Game: Wrong Dimension is een komedie-avontuur vol met raadsels en puzzels. Als u op zoek bent naar iets anders en experimenteels dat vol verrassingen zit, hoeft u niet verder te zoeken. There is No Game: Wrong Dimension wordt later vandaag uitgebracht voor Nintendo Switch.

Cris Tales from Dreams Uncorporated en SYCK

Cris Tales is geïnspireerd door klassieke en moderne JRPG’s en integreert tijdreizen in zijn verhaallijn en gevechten met een verscheidenheid aan verrassingseffecten, zoals het jonger maken van vijanden en dus gemakkelijker te verslaan. Terwijl je deze handgemaakte, duistere sprookjeswereld verkent, rekruteer je een diverse cast van bondgenoten en ontdek je nieuwe rijken. Cris Tales komt op 20 juli uit op de Nintendo Switch.

GetsuFumaDen

Undying Moon van Konami Digital Entertainment en GuruGuru: GetsuFumaDen: Undying Moon toont een gestileerde Japanse esthetiek en levert een dynamische hack-and-slash roguelite-ervaring, gevuld met gevaarlijke kerkers, felle baasgevechten en intense, op vaardigheden gebaseerde gevechten. GetsuFumaDen: Undying Moon verschijnt volgend jaar voor Nintendo Switch.

Beasts of Maravilla Island van Banana Bird Studios, LLC

Kruip in dit 3D-avonturenspel in de huid van een jonge natuurfotograaf die de magische ecosystemen van Maravilla Island doorkruist om buitengewone wezens te ontdekken, hun gedrag te leren kennen en, belangrijker nog, hun majesteit te fotograferen. Beasts of Maravilla Island wordt in juni gelanceerd voor Nintendo Switch.

Skul: The Hero Slayer van SouthPAW Games

Neem het op tegen een heel leger om je koning te redden in deze snelle 2D-roguelite. En het mooiste? Om verder te komen in het spel, moet je vaardigheden verwisselen, wat je doet door … hoofden te wisselen. Met 90 speelbare personagevariaties, elk met hun eigen speciale vaardigheden, zou je in het echt kunnen denken dat je uit je dak gaat. Skul: The Hero Slayer komt deze zomer uit voor Nintendo Switch.

art of rally van Funselektor Labs Inc.

Word jij de kunst van het rallyen onder de knie? Bestuur iconische auto’s die zijn geïnspireerd door het gouden tijdperk van rallyracen op uitdagende podia door gestileerde omgevingen over de hele wereld. art of rally wordt deze zomer gelanceerd voor Nintendo Switch.

KeyWe van Stonewheat & Sons

KeyWe is een schattig, coöperatief postpuzzelspel met twee kleine kiwivogels die in een grillig postkantoor werken. Ze moeten door een interactief landschap van hendels, bellen en knoppen springen, klapperen en met hun billen slaan om die berichten op tijd af te leveren. KeyWe wordt in augustus gelanceerd voor Nintendo Switch.

ENDER LELIES

Quietus of the Knights uit Adglobe: in deze duistere fantasie 2D actie-RPG ontmoet je gruwelijke vijanden tegen wie een moment van onoplettendheid fataal kan zijn. Overwin deze ontberingen en zoek de waarheid met de hulp van gevallen ridders. ENDER LILIES: Quietus of the Knights wordt op 22 juni uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Weaving Tides van Follow the Feathers

Roep je Weaver en vlieg door een prachtig geweven landschap. Ga op reis om oude kerkers te verkennen, puzzels op te lossen, je vijanden in te pakken en de grote mysteries van een lang vergeten verleden te ontrafelen. Weaving Tides, een charmant avontuur voor één speler dat zich afspeelt in een wereld van magie en textiel, wordt in mei gelanceerd voor de Nintendo Switch.

Labyrinth City

Pierre the Maze Detective uit Darjeeling: aangepast naar de kinderboekenserie Labyrinth City: Pierre the Maze Detective neemt je mee door ongelooflijk gedetailleerde doolhoven om een ​​krachtig artefact op te halen. Tijdens je zoektocht zul je communiceren met meer dan 500 items of personages, meer dan 100 verborgen voorwerpen vinden en ronddwalen op prachtige locaties. Labyrinth City: Pierre the Maze Detective komt dit voorjaar uit voor Nintendo Switch.

The House of the Dead: Remake van MegaPixel Studio

De klassieke arcade rail-shooter is terug met een nieuwe make-over en spannende gameplay-veranderingen. In deze multiplayer-game speel je als een paar overheidsagenten die zijn gestuurd om verdwijningen te onderzoeken om alleen hordes ondode monsters te vinden. The House of the Dead: Remake komt later dit jaar uit voor Nintendo Switch.