Indie World Showcase – Morgen – 14 April 2021

Indie World Showcase – Morgen – 14 April 2021

Nintendo heeft een nieuwe nieuwste indie-show aangekondigd in de vorm van een Indie World Showcase. Morgen, 14 april 2021, wordt een nieuwe presentatie uitgezonden.

De Indie World-showcase begint om 9:00 PT / 12:00 ET / 17:00 BST / 18:00 CEST en zal bestaan ​​uit “ongeveer 20 minuten lang, gericht op frisse en nieuwe indiegames die naar Nintendo komen Switch “

Stem af voor een livestream met ongeveer 20 minuten gericht op frisse en nieuwe indiegames die naar NintendoSwitch komen.

video

Over Indie World

Ontdek ervaringen van topkwaliteit van onafhankelijke ontwikkelaars met Indie World! Indie World beslaat een breed scala aan genres en vertegenwoordigt enkele van de beste titels die beschikbaar zijn van onafhankelijke ontwikkelaars.