Indien toegestaan ​​zou Charles Martinet Mario in de film Illumination inspreken

Indien toegestaan ​​zou Charles Martinet Mario in de film Illumination inspreken

We leerden een hele tijd geleden dat er een film gebaseerd op Super Mario in de maak was bij Illumination , met het doel ergens in 2022 uit te komen.

Fans vroegen zich af of Mario’s huidige stemacteur Charles Martinet ook de loodgieter zal uitspreken in de komende film. In een kort interview bij Galaxycon Live deelde Martinet zijn mening over het project en zei hij dat hij Mario graag zou spreken als hem gevraagd wordt:

Well it sounds like a marvellous thing, it sounds like great fun and if they invite me to play, I’ll go in and play with great joy and happiness.

It should be a lot of fun, you know, everything illumination touches looks like it’s fun and Nintendo, too.

Laten we hopen dat Charles de rol mag spelen

Hoewel het geweldig is om te horen dat Martinet behoorlijk positief is over de film, lijkt zijn reactie erop te wijzen dat hij (nog) niet is benaderd door Nintendo of Illumination om zijn rol te spelen.

Hoewel dit zou kunnen betekenen dat hij niet terugkeert naar de stem van Mario in de film, is het ook mogelijk dat de casting nog niet is afgerond en dat de filmmakers op een later tijdstip contact met hem opnemen.

Persoonlijk is er maar één nummer als het op Mario aankomt en dat is Charles.

Hoe het ook zij, het is waarschijnlijk dat we het niet zeker weten totdat er meer informatie over de film is vrijgegeven.