Indivisible TV Series aangekondigd

Indivisible TV Series aangekondigd

Een tv-serie aanpassing van de actie-RPG Indivisible van Lab Zero is aangekondigd. De show wordt uitgezonden op NBCU’s streamingdienst Peacock en wordt geproduceerd door DJ2 Entertainment in samenwerking met Legendary Television.

Inside Out’s Meg LeFauve en Rob The Mob’s Jonathan Fernandez zullen het project schrijven en produceren. Momenteel is het niet duidelijk of de Indivisible tv-serie zal worden geanimeerd of live-actie.

Dat gezegd hebbende, gezien de aard van het bronmateriaal, lijkt het waarschijnlijker dat dit het eerste zal zijn.

Over Indivisible

Indivisible is een actie-RPG / platformgame met verbluffende handgetekende kunst en animatie in combinatie met unieke realtime gevechtsmechanica. Dompel jezelf onder in een fantastische wereld met tientallen speelbare personages, een rijke vertelervaring, gameplay die gemakkelijk te leren is maar moeilijk te beheersen, en de kenmerkende vlijmscherpe kwaliteit waar Lab Zero Games bekend om staat!

Ons verhaal draait om Ajna, een onverschrokken meisje met een rebelse inslag. Opgegroeid door haar vader aan de rand van hun landelijke stad, wordt haar leven in chaos geworpen wanneer haar huis wordt aangevallen en een mysterieuze kracht ontwaakt in haar.

De enorme fantasiewereld, personages en het esthetische ontwerp van de game zijn geïnspireerd op verschillende culturen en mythologieën. Tijdens Ajna’s zoektocht zal ze veel ‘incarnaties’ tegenkomen: mensen die ze kan absorberen en manifesteren om naast haar te vechten. Er zijn veel incarnaties om te rekruteren, elk met hun eigen verhaal en persoonlijkheid. Door mensen uit verre landen te verenigen, leert Ajna over zichzelf, de wereld waarin ze leeft en vooral hoe ze die kan redden.