K.K. Slider maakt een onverwachtse cameo tijdens Splatoon 2 concert

K.K. Slider maakt een onverwachtse cameo tijdens Splatoon 2 concert

De geliefde KK Slider maakte onlangs een speciale verschijning tijdens het nieuwste Splatoon 2-concert tijdens het Nintendo Live-evenement in Kyoto. (Bovenstaande art is door Sally Kang (https://www.artstation.com/sallykang))

video

De Animal Crossing-ster voerde natuurlijk een akoestische cover van het themalied uit voor de aankomende Nintendo Switch-titel, Animal Crossing: New Horizons. Mr. Slidder voerde ook een vrij mooie korte versie van Splatattack uit.

Over Animal Crossing – New Horizons

Animal Crossing: New Horizons komt op 20 maart 2020 naar de Nintendo Switch!

Als de drukte van het moderne leven je in de steek laat, heeft Tom Nook een zakelijke onderneming in petto waarvan hij weet dat je er dol op zult zijn: zijn gloednieuwe, ultra-exclusieve Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket!

Natuurlijk, je hebt paden gekruist met kleurrijke personages dichtbij en ver weg. Had een grote oude tijd als een van de stadsbevolking. Misschien heeft u zelfs een nieuw blad omgedraaid en u toegewijd aan openbare dienstverlening! Maar diep van binnen, is er geen deel van jou dat gewoon verlangt naar … vrijheid? Een kans om te doen wat je wilt, wanneer je wilt? Dan is misschien een lange wandeling op het strand van een verlaten eiland, waar een rijke rijkdom aan ongerepte natuur wacht, precies wat de dokter heeft besteld!

Vredige creativiteit en charme wachten op je terwijl je je mouwen oprolt en je nieuwe leven maakt wat je maar wilt.

Verzamel middelen en maak alles, van comfort van de wezens tot handige hulpmiddelen. Omarm je groene duim terwijl je op nieuwe manieren met bloemen en bomen communiceert. Zet een woning op waar de regels van wat binnen en buiten gaat niet meer van toepassing zijn.

Maak vrienden met nieuwkomers, geniet van de seizoenen, polsstokhoogspringen over rivieren terwijl je verkent, en meer!

Kenmerken:

  • Pas je personage en huis aan en versier het landschap (met meubels, als je wilt!), Terwijl je je eigen eilandparadijs creëert.
  • Ervaar een robuust nieuw ontwerpsysteem – verzamel materialen om alles te construeren, van meubels tot gereedschappen!
  • Geniet van een verscheidenheid aan ontspannende activiteiten zoals tuinieren, vissen, decoreren, interactie met charmante NPC’s en meer, terwijl klassieke Animal Crossing-ervaringen op leuke nieuwe manieren tot leven komen in de omgeving van een onbewoond eiland.
  • Maximaal acht spelers kunnen op een eiland verblijven; vier bewoners van hetzelfde eiland kunnen tegelijkertijd op één systeem spelen.
  • Acht spelers kunnen samen op het eiland van één speler spelen via online multiplayer of lokaal draadloos.

Je nieuwe huis wordt nog steeds voorbereid – waarom bekijk je deze andere Animal Crossing-games niet tot het tijd is om te gaan wonen ?!

Ad