Killer Instinct Arcade1Up Arcade Cabinet

Killer Instinct Arcade1Up Arcade Cabinet

Arcade1Up heeft onlangs onthuld dat het nu bezig was met het uitbrengen van zijn eigen lijn van Killer Instinct arcadekasten.

Hoewel de prijs en releasedatum momenteel onbekend zijn, deelde Arcade1Up ook dat elke kast de bonusspellen Killer Instinct 2, Battletoads en Battletoads / Double Dragon zal bevatten.

Bovendien stelt een Live WiFi-functie spelers in staat om met elkaar te vechten via internet!

Killer Instinct Arcade Cabinet

Je wilde een geweldige toevoeging aan je arcadecollectie thuis, en opnieuw heeft Arcade1Up je strijdkreten gehoord. Killer Instinct ™ is hier!

Arcade1Up-gamekasten staan ​​bekend om het bieden van authentieke arcade-ervaringen in een arcade-vorm voor thuis en zijn absolute must-haves voor familiespelkamers, mancaves of een welkome afleiding op kantoor. Ze spelen geweldig, zien er geweldig uit en zijn directe gespreksstukken.

Killer Instinct ™. Fans vonden het geweldig, critici vonden het geweldig. Voor veel retrogamer-enthousiastelingen is het een definitieve titel uit het midden van de jaren 90, waarbij de gameplay, soundtrack en 3D-gerenderde graphics allemaal worden vereerd. Beleef dat videogame-tijdperk opnieuw met deze stop-in-je-tracks arcadekast, die ook Killer Instinct 2 ™, Battletoads ™ (ja, de arcadeversie!) En Battletoads ™ / Double Dragon ™ als bonusspel bevat.

Wil je deze kast wat hoogte geven? Geen probleem, met de meegeleverde bijpassende verhoger kom je er. Wil je op afstand vechten? Met de Live WiFi-functie kun je tegenstanders overal opnemen en vanuit hun eigen kast spelen.

De Killer Instinct ™ arcadekast voor thuis van Arcade1Up. Als je denkt: “dit is geweldig”, dan komt je instinct je goed van pas.

Ad