Kingdom Hearts 4 aangekondigd door Square Enix

Kingdom Hearts 4 aangekondigd door Square Enix

Square Enix heeft bevestigd dat het volgende Kingdom Hearts-verhaal momenteel in ontwikkeling is!

Het bedrijf verklaarde dat Kingdom Hearts IV momenteel in ontwikkeling is tijdens de viering van het 20-jarig jubileum van de serie in Japan. Hoewel er voorlopig weinig details zijn, laat de officiële onthullingsvideo zien hoe Sora wakker wordt en tegenstanders in een vreemd nieuw rijk tegenkomt…

video
play-rounded-fill

Over Kingdom Hearts 4

Het volgende deel in de Kingdom Hearts-serie van Square Enix werd oorspronkelijk onthuld in april 2022 als onderdeel van een verzameling aankondigingen voor het 20-jarig jubileum.

De actie-RPG zal Sora en zijn Disney-vrienden, waaronder Goofy en Donald Duck, opnieuw introduceren in een nieuw verhaal genaamd “Lost Master Arc.”

Het speelt zich af in de nieuwe stad Quadratum, wat anders zal zijn dan alles wat we tot nu toe in de serie hebben gezien. Strelitzia, een nieuw personage, zal ook haar debuut maken.

“Sora is een unieke Disney-gamingheld, gekoesterd door onze medewerkers en fans over de hele wereld. We hebben het voorrecht gehad om meer dan twintig jaar met Tetsuya Nomura en zijn team samen te werken om deze unieke verhalen over ontdekking, moed en vriendschap met de wereld “, zei Nana Gadd, directeur van Walt Disney Games. “Dit is nog maar het begin van Sora’s volgende reis; we kunnen niet wachten om meer te delen wanneer de tijd rijp is.”

In de aankondigingstrailer keert Sora triomfantelijk terug met een nieuwe look en een epische nieuwe verhaallijn met de titel “Lost Master Arc”.

In de trailer zie je Sora het opnemen tegen een gigantische vijand in Quadratum, een enorme stad in een prachtige, realistische wereld die nog nooit eerder is gezien in de KINGDOM HEARTS-serie. Daarnaast toont de trailer beelden van Sora’s beroemde metgezellen Donald en Goofy, naast de eerste verschijning van Strelitzia, een mysterieus nieuw personage dat Sora tegenkomt in deze vreemde nieuwe setting.

Er zijn nog geen platforms of releasedatums aangekondigd, maar we houden je op de hoogte als we iets nieuws ontdekken.

Ad