Kirby Car Mouth-figuur: pre-order nu via Good Smile’s Pop Up Parade!

Kirby Car Mouth-figuur: pre-order nu via Good Smile’s Pop Up Parade!

Samenvatting:

Het artikel gaat dieper in op het nieuwste aanbod uit de Pop Up Parade-serie van Good Smile, de Kirby Car Mouth-figuur, geïnspireerd door Kirby en het Vergeten Wereld. Het belicht de unieke kenmerken van het figuur, bespreekt de betaalbaarheid van de Pop Up Parade-serie, geeft pre-ordergegevens inclusief de reserveringsdeadline en releasedatum, en gaat in op de beschikbaarheid van de game op de Nintendo Switch. Mis het niet om dit charmante verzamelobject veilig te stellen!


Kirby Car Mouth-figuur

De Pop Up Parade-serie van Good Smile introduceert een prachtige toevoeging aan de line-up: de Kirby Car Mouth-figuur. Geïnspireerd door het geliefde personage uit Kirby and the Forgotten Land, geeft dit niet-schaalvormige, voorgeschilderde figuur een vleugje eigenzinnigheid aan elke collectie.

Het opvallende kenmerk van de Kirby Car Mouth-figuur is het bewegende mechanisme. In tegenstelling tot traditionele statische figuren beweegt dit charmante verzamelobject naar voren wanneer het naar achteren wordt getrokken, waardoor een interactief element aan de weergave wordt toegevoegd. Het figuur is gemaakt van hoogwaardig plastic en heeft ingewikkelde details die Kirby’s iconische uiterlijk weergeven.

Over de Pop Up Parade-serie

De Pop Up Parade-serie staat bekend om zijn betaalbaarheid en toegankelijkheid voor verzamelaars van alle niveaus. Met de nadruk op het leveren van figuren van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen, zorgt Good Smile ervoor dat fans hun collecties gemakkelijk kunnen uitbreiden zonder veel geld uit te geven. Met een hoogte van ongeveer 17-18 cm biedt elk figuur uit de serie een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Pre-ordergegevens

Verzamelaars die graag het Kirby Car Mouth-figuur aan hun collectie willen toevoegen, moeten snel handelen. Pre-orders zijn nu open, met een reserveringsdeadline van 21 maart 2024. Hoewel het figuur in het vierde kwartaal van 2024 zal verschijnen, kunnen liefhebbers hun stuk van tevoren veiligstellen om te voorkomen dat ze iets missen. Play-Asia is de aangewezen retailer voor pre-orders en biedt gemakkelijk online bestellen en wereldwijde verzending.

Kirby en het Vergeten Wereld

De release van het Kirby Car Mouth-figuur valt samen met de lancering van Kirby and the Forgotten Land op de Nintendo Switch. Fans van de franchise kunnen zich onderdompelen in een levendige wereld vol avontuur en charme. Nu de game direct beschikbaar is, is dit het perfecte moment om dit te vieren met dit schattige verzamelobject.

Conclusie

Het Kirby Car Mouth-figuur uit de Pop Up Parade-serie van Good Smile is een must-have voor zowel Kirby-enthousiastelingen als verzamelaars. Met zijn boeiende ontwerp en unieke bewegingsmechanisme voegt hij een speels tintje toe aan elk display. Mis de kans niet om dit charmante figuur vooraf te bestellen en ga met Kirby mee op zijn nieuwste avontuur! Verzeker je van een stukje gaming-nostalgie met het Kirby Car Mouth-figuur uit de Pop Up Parade-serie van Good Smile. Met zijn charmante ontwerp en interactieve functies zal het zowel Kirby-fans als verzamelaars zeker bekoren. Pre-order nu en voeg een vleugje eigenzinnigheid toe aan je collectie!

Veelgestelde vragen:
  • Hoe groot is het Kirby Car Mouth-figuur?
    • Het Kirby Car Mouth-figuur is ongeveer 17-18 cm hoog, waardoor het een ideale aanvulling is op elke collectie.
  • Kan de figuur in verschillende posities worden geposeerd?
    • Hoewel het ontwerp van de figuur voornamelijk stationair is, beschikt hij over een bewegingsmechanisme waardoor hij naar voren kan bewegen als hij naar achteren wordt getrokken.
  • Is het Kirby Car Mouth-figuur een beperkte oplage?
    • Good Smile heeft niet gespecificeerd of het Kirby Car Mouth-figuur een beperkte oplage is, maar verzamelaars wordt geadviseerd vooraf te bestellen om hun stuk veilig te stellen.
  • Welke materialen zijn gebruikt om het figuur te maken?
    • Het Kirby Car Mouth-figuur is gemaakt van hoogwaardig plastic, wat duurzaamheid en gedetailleerd vakmanschap garandeert.
  • Heeft het figuur batterijen nodig voor het bewegende mechanisme?
    • Nee, de Kirby Car Mouth-figuur heeft geen batterijen nodig voor het bewegingsmechanisme. Het werkt eenvoudigweg door het naar achteren te trekken en los te laten, wat bijdraagt ​​aan de charme en eenvoud ervan.