Klonoa of the Wind Encore vastgelegd

Klonoa of the Wind Encore vastgelegd

Het lijkt erop dat we een nieuwe Klonoa-titel van Bandai Namco krijgen. En dat na al die jaren …

Het bedrijf heeft een handelsmerk uitgegeven voor Klonoa van de Wind Encore, dat is opgepikt door Twitter-gebruiker @klollection.

Zoals de gebruiker vermeldt, is de inhoud van dit handelsmerk en de mogelijke indelingen op dit moment onbekend. Een Nintendo Switch-release zou op zijn zachtst gezegd zeker niet slecht zijn!

Maar kijk je uit naar een Klonoa-release?

Over Klonoa

Klonoa is een serie videogames gemaakt door Namco en Klonoa Works, evenals de naam van het titulaire karakter van de serie. Het personage en de serie werden gelanceerd met de release van Klonoa: Door to Phantomile voor de PlayStation in 1997.

Klonoa wordt in de games en manga beschreven als een “Dream Traveller”, die gedoemd is om naar verschillende plaatsen te reizen waar de toestand van dromen in gevaar is, maar hij is zich daar zelf niet van bewust. Zijn traditionele stemacteur is Kumiko Watanabe, hij wordt geuit door Eric Stitt in de Engelse versie van de remake van de eerste game. Hij heeft Namco’s mascotte Pac-Man op de zijkant van zijn blauwe hoed.

Omdat hij een held wil zijn, is hij jong en goedhartig en bereid om tegen alle verwachtingen in te gaan om ervoor te zorgen dat gerechtigheid wordt gediend. Hij is gemakkelijk in staat om vriendschap te sluiten met personages die zijn doel ondersteunen.