Koei Tecmo – Atelier series 25-jarig jubileumsite

Koei Tecmo – Atelier series 25-jarig jubileumsite

Koei Tecmo heeft aangekondigd dat de Atelier-serie in 2022 haar 25-jarig jubileum viert. Om het aanstaande jubileum te vieren, heeft het team een ​​speciale website voor de franchise samengesteld, compleet met nieuws, media en andere inhoud.

Zodra Koei Tecmo klaar is om een ​​nieuwe game in de serie aan te kondigen, wordt deze ongetwijfeld aangekondigd op de jubileumsite, dus houd je ogen open. Iets anders dat opmerkelijk is, is dat de Atelier-releases van GUST Studios nu met korting verkrijgbaar zijn in de Nintendo Switch eShop, dus zorg ervoor dat je ze bekijkt.

Over Atelier-serie

Atelier-serie is een franchise van role-playing videogames ontwikkeld door de Gust Corporation sinds 1997, voornamelijk voor de PlayStation-reeks consoles (PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3 en PlayStation 4); draagbare versies voor de Game Boy Color, Game Boy Advance, Nintendo DS, Nintendo 3DS, PlayStation Portable, PlayStation Vita en WonderSwan Color zijn ook gemaakt. Twee van de games in de serie zijn geport naar de Sega Saturn en Dreamcast.

De serie is voornamelijk uitgebracht in Japan, hoewel recente titels zijn gelokaliseerd voor andere markten. De franchise draait om het concept van een atelier gespecialiseerd in alchemie; de gameplay omvat het vinden, verzamelen en combineren van items in recepten om betere items te maken, waardoor de speler verder in het spel kan komen.